19Juli- Norge

Just ja jag har ju glömt att skriva att jag åker till Norge i dag , alldeles strax. Så hinner inte skriva så långt. Jag vet inte hur länge vi blir borta, Sist var vi borta i över två veckor, men vi får se hur länge det blir nu, men minnst en vecka iaf. Sist var vi i Bergen, men nu skulle vi till Oslo tror jag , jag har inte så stor koll än ;) Men ska bli skönt att komma iväg på lite semester på sommarlovet :)



Se you later aligater;) (om minst en vecka)

18 Juli- Party party

Igår sov jag till halv två, HALV TVÅ. Helt sjukt och ändå var jag inte uppe så länge dagen innan. Efter det så hade jag och C. tänkt att vi skulle gå på bio men när vi kom dit var det fullbokat, så det var bara att vända om hemmåt. Vi gick därifrån lite smått besvikna men det gick fort över när ja fick ett sms om att det var lite party på g. Så vi gick över till grannarna och satt oss sen rullade de in folk. Vi spelade lite kubb och så klart så var jag med i vinnarlaget ;). Jag och S. satt kvar och babblade länge. Så jag var väl hemma fyra i morse tror jag :S. Men det var en kul kväll igår.

Kom hem för ett tag sen efter att vi har varit på stan en sväng och fixat lite inför kvällen. Det blir lite fest idag med (Igår var det egentligen inte meningen). Så ska väl fixa mej och sedan gå över till grannarna igen:) Min goda cider väntar på mig;)



Se you later aligater;)

16 Juli- Happy birthday

Hmm vad har jag gjort idag.. Jo jag sov länge som vanligt, jag har städat åt mina små djur och tittat klart på Harper's Island. Just det haha tittat klart på Harper's Island , jag kunde inte låta bli igår för det var ett så spännande avsnitt igår. Idag går det ju ett program och på måndag går det sista men kunde inte hålla mig så länge. Alltså när jag satt och tittade på sista avsnittet  ( nu ska jag inte tala om vad som hände/kommer att hända) men det var både konstigt, irriterande, förvirrande, sjukt och lite romantiskt. Jag får vänta med att skriva nått tills efter måndag. Men det här var verkligen en bra serie så jag kommer sakna den nu:/. Men jag kommer sitta framför tv ikväll igen och titta på serien och störa mig för att jag vet vad som kommer hända , haha.



Just nu sitter jag och lysnnar på den här låten ; http://www.youtube.com/watch?v=oGWmyj2Majs
Alltså vilken röst kvinnan har. Nått speciellt är det med låten , men gillar den verkligen.

Se you later Aligater;)

15 juli

Igår kväll var jag hemma hos grannarna nästan hela kvällen. Vi hade kubb turnering sen blev det korv (med mycket senap yammie). Alltså vad skulle jag göra utan mina grannar. Det är så mysigt att sitta där på kvällen och kanske tjåla lite,  ta nån sväng över och kolla läget eller att bara veta att dom är hemma :)hihi.
Idag så sov jag som vanligt till klockan tolv, sen har jag mest grejjat här hemma, små plcokat lite . Det har varit ganska fint väder så jag har njutit när jag var ute med hunden som gick och strosade runt på baksidan. Bara det inte regnar så är det skönt.
Nu sitter jag som vanligt och väntar  på att Harper's Island ska börja. Undrar vad som kommer hända i kvällens avsnitt?! Men det är över en timme kvar så ska väl kika om det är något att ha nu innan på tv:n.


Se you later aligater;)

14 Juli

Jag vet inte vad som har hänt men jag har sovit till klockan 12 flera dagar nu och det är verkligen så skönt. Nog för att jag är uppe till klockan ett eller två minnst varje kväll, men jag känner mig så utvilad när jag vaknar. Men det är väl så det ska vara när man har sommarlov;) Jag njuter verkligen, inga måsten och inga tider som man måste passa, bara ta det som det kommet.
Idag har jag inte gjort så mycket ska väl träffa L. om en stund, vi tänkte ta en promenad nu när det är fint väder. Sen ska jag försöka köpa hårfärg. Men jag har ju sån beslutsångest, men det är väl som vanligt när jag ska köpa någonting. Får väl se vad jag kommer hem med för någon färg, nån ska jag iaf köpa för min utväxt är hämsk:).

Se you later aligater;)

12 Juli

igår så blev det ju utgång (igen)med  L. hennes bror och hans flickvän och nån kompis. Först förfest hemma hos någon kille, sen bar det av mot stan. Träffade många kändisar ute igår så det var kul. Vilken jävla värme det var på dansgolvet . Innan vi gick hem så blev det lite pizza och mycket skratt. Kom väl hem rasslande vid halv fyra tiden. Det var iaf en lyckad kväll.
Vaknade vid tolv idag sen har jag tillbringat nästan hela dagen framför tv:n och kikat på mtv. Mot kvällningen så var jag,mami, papi, och Grannarna och spelade minigolf, vi var sju stycken och jag kom två så jag hade lite flyt ;) Efter det åkte vi hem och åt glass :)
Just ja jag skulle berätta lite om ullareds resan. Tänkte jag skulle skriva lite kort bara. Vi åkte ganska tidigt på morgonen sen stannade vi och fikade lite efter vägen, var så mysigt och är nästan ett måste. Just ja vi stannade i Gränna också(polkagrisarnas stad), så mysig lite stad. Sen när vi kom fram till Ullared åkte vi till Campingen och husvagnen som var superfräch och packade upp, sen blev det shopping på engång. Det var så mycket saker så vi visste inte vad vi skulle börja. Så vi gjorde upp en liten plan. På kvällen blev det lite mys och vin och ladda för en ny dag shopping. I fredags blev det en heldags shopping igen, så nu har jag fått nog av shopping för ett tag, haha. Blev iaf en super mysig resa :). Hade med kameran lite men sen glömde jag bort den men ska försöka lägga in lite bilder på datorn. 

Nej nu ska jag gå och titta om jag hitar nått gott i skafferiet :)

Se you later aligater;)

11Juli

Nu är jag hemma ifrån Ullared men jag får berätta mera om det i morgon, för nu ska jag fixa i ordning mej sen blir det lite fest och utgång :)



Se you later aligater;)

8 Juli- litet farväl

I morgon bitti ganska tidigt så ska jag och mamma åka ner på en minitripp till Ullared, och vi frågade om hennes kompis M. ville följa med och det ville hon. Kommer att bli så roligt, blir väl några fika stopp på vägen dit. Ett stopp är iaf säkert och det är i Gränna (polkagrisarnas stad). Det är så mysigt där med alla små polkagris affärer, där man kan titta när dom gör polkagrisar.
Jag får berätta mera när jag kommer hem om våran lilla roadtripp. Får se vi planerar att åka hem på fredagkväll men man vet aldrig, för jag tror att alla är lite småsugna på att stanna kvar lite längre;). Ska bli skönt att komma iväg på en liten tur. Eftersom vi ska åka tidigt i morgon så trodde jag inte att jag skulle orkar sitta uppe och titta på Harper's Island ikväll, för kommer nog vara extra trött eftersom jag bara sov ungefär sex timmar i natt, men serien är så bra så har kikat på avsnittet nu innan så jag inte skulle missa nått, och det var lika bra och spännande som vanligt;)

På eftermiddagen har jag packat lite saker som jag ska ha med mig, sen har jag målat naglarna och fixat lite småsaker. Jag har tilloch med varit över till grannarna och sagt hej då;)  Så nu känner jag mig ganska redå att åka.:)


 

Se you Later aligater;)

8 Juli- Piercing

Nu sitter jag här inne medans det åskar ute. Det har åskat till och från hela dagen. Och det kom en jäkla regnskur när vi var på väg hem från stan, man såg knappt vägen när man körde, men hem kom vi iaf:). Och nu hör jag precis att det vräker ner regn ute igen.. Men det är så dumt för man vet inte när man törs sätta sig vid datorn fallat det börja oska så man får springa fram och tillbaka och dra ut sladden till det trådlösa internet.
I morse så gick jag över till grannarna för att se på gårdagens avsnitt av Harper's Island. Jag satt ju i går kväll och väntade på att det skulle börja 23.40 men då stog det att de var fram flyttat till  00.05 och efter det 00.15, men när klockan var 00.15 så började det inte, men jag satt och väntade för jag tänkte att nån gång måste det ju börja, och om jag går därifrån så hade de säkert börjat. Men så kom det fram en rämsa att de skulle börja klockan 02.00, så jag satt och pinade mig till 01.40 och pratade lite med L. sen gick jag och la mig för kände att jag aldrig hade orkat setat uppe till nästan tre. Men det slutade ju bra för fick ju se avsnittet i morse i af.
Idag så har jag varit på stan med L. vi kikade lite, hade några små ärenden. Jag piercade naveln också, får hoppas att det läker bra nu. Fanns jätte många olika smycken att välja på med olika nyanser av olika färger,  jag tog en med en rödaktig sten, tänkte de skulle passa bra till min bruna mage;). De gjorde inte så ont, det som känndes var när hon skulle dra ut skinn med den där tången, haha sen gick det ganska fort. Blev iaf nöjd:).



Se you later aligater;)


7 Juli

Juat nu på tv visar dom Michael Jakson och har gjort nästan hela dagen, sitter och små lyssnar när han sjunger medans jag sitter vid datorn. Har alltid gillat honom och vissa perioder har jag lyssnat på honom för man tröttnar aldrig på hans musik. De har varit någon minnesgudstjänst idag eftersom det är i dag som han begravs tror jag..

Idag vaknade jag lika sent som igår, vid tolv ungefär. Det är så skönt att sova länge fast man märker att dagen känns kortare men det gör ingeting när det regnar och man kan vara uppe hur länge som hellst eftersom man inte har några "måsten" dagen efter.
Jag och C. följde med mami och papi och tittade på "kniv veckan" som dom har vid akvariet vid skuthamn. Men det var inte så mkt, så vi var snabbt hemma igen. Då satt vi oss och tittade på lite skräckfilm, den senaste "Friday 13th". Men det var lite irriterande slut så får hoppas att det kommer en fortsättning;). Den var verkligen äcklig, alltså vilka jäkla metoder för att döda människor. De var äckligt. Men annars var det en ganska bra skräckfilm. Men egentligen fattar jag inte varför jag tittar för jag brukar inte gilla skräckisar men det har blivit några nu på slutet, haha.
På kvällen åkte jag och mami till M. hennes kompisa för att planera lite om våran lilla tripp som vi åker på å torsdag men berättar mera i morgon.
Nu sitter jag och väntar på att Harper's Island ska börja igen om ungefär 40  minuter, undertide tänkte jag ja skulle kika lite på tv:n.




Se you later aligater;)

7 Juli- Strax Morden i midsomer

får bli ett snabb inlägg igen för dagen har varit fullspäckad , kom precis hem, och snart så börjar Morden i Midsomer.(som man absolut inte får missa)  Men det får bli ett litet inlägg efter det innan Harper's Island börjar igen :) Tyckte nyss jag satt här igår och skrev att jag satt och väntade på att det skulle börja igår kväll:). Det småregnar lite ute nu så då passar det perfekt med lite Morden i midsomer och godis, har köpt mej en Maraboue som jag gjort varaenda kväll de senaste dagarna, börjar nog bli lite beroende;)

Se you later aligater;)

6 Juli- snabbt inlägg

Det får  bli ett snabbt inlägg som vanligt den här tiden, har lite dötid innan Harper's Island ska börja och det börjar om bara någon minut, äntligen :).
Kom precis på en konstig dröm som jag hade i natt när jag såg mamma kläder på nätet. Jag drömde att jag skulle ha barn eller hade precis fått barn, eller hur det nu var men det var iaf en konstig dröm, haha .
Sitter och tittar på lite kläder på nätet. Kanske skulle ladda upp en bild på ett av mina senaste köp, hade de på mej i fredags när vi var ut:) Redan en favorit kommer kanske en bild framöver hur den sitter på, men jag tog en större storlek så den skulle sitta lite pösigt, skönt med lite pös ibland :)


Nej nu måste jag titta på Harpers som börjat precis :)


Se you later aligater;)


6 Juli- småregnar och färgglad mat

Det är så mysigt när man hör hur regnet landar på fönsterbrädan ute. Det har småregnat igår och idag och jag klagar inte för det är så mysigt att sitta vid datorn eller framför tv under en filt när det regnar. Bara det inte åskar så är jag nöjd, för då kan man inte prata i telefon eller sitta vid datorn eller tv:n.:) Jag tycker att jag får mera gjort när det regnar och är lite dåligare väder. Men det som är faligt är att jag blir så shopping sugen.
Igår var jag inne mest hela dagen.. på kvällen blev det grillspätt hemma hos grannara och det var supergott. Efter maten gick jag hem och tittade på Wimbledon som gick på tv:n.



Idag har jag inte gjort mycket, varit på stan en sväng sen hem och lagat mat. Det blev tacos idag igen, mums, och jag var nog ganska hungrig för allt försvann;)



Jag gillar nog färgglad mat extra mycket ;)

Dagen har gått så fort men det blir väl så om man sover till tolv, men det var verkligen behövligt. Och det var bra för då kommer jag säkert vara pigg ikväll 23.40 när det är Harper's Island igen:) Tyckte nyss det var torsdag och jag tänkte att jag skulle få vänta flera dagar tills jag skulle få se fortsättningen, men äntligen måndag igen. Det är nog första och ända gången som jag kommer vara glad över att det är måndag igen ;)

Se you later aligater;)

5Juli

Imagine me and you, I do
I think about you day and night
<3

5 Juli

Det blev en jätte lugn och skön kväll med C. igår. Först så skjutsade jag mina föräldrar, då blev jag kvar i Smedjebacken lilite mera än en timme. Efter det åkte jag på en gång och inhandlade lite go' saker som ;allt man behöver till tacos, chips och dipp, och nötter. Och nu har jag och C. kommit på en sak som är super gott i tacos, som vi inte tänkt på förut men som jag kommer vilja ha i varje gång nu, och det är feta ost, usch vad gott det var:)


Och självklart ett berg med majs:)

Efter det så tittade vi på lite film, eller två jul filmer haha, först "black christmas" tror jag den hette ;
Julen blir blodig i år ... Det är något som härjar på vinden. Och det är inte hustomten ... För många år sedan blev Billy inlåst av sin psykotiska mamma, och när han släpptes fri mördade han brutalt mamman och hennes nya familj. Idag är det ingen som vet var Billy är. Och på den adress där massakern ägde rum nalkas nu julen för de sex söta systrar som bor där tillsammans med sin ensamstående mamma.
Men nu väntar dem en julöverraskning som de inte alls har önskat sig. Billy är tillbaka. På jakt efter en ny familj att fira högtiden med ...
De står att det är en rysare, skräck och thriller, och det stämmer nog ganska bra, hoppade till nång gång under filmen. OCh när man tittar på skrcäk fim ska man nog inte ha sourand ljud haha;):P.


Usch det var små hål lite överallt i det dära huset på de mest konstiga ställerna som man inte tänker på :S.

Efter att vi hade tittat på "black christmas" så tittad vi på "tomten är far till alla barnen",Från skrcäk till komedi. Alltså vilken film haha ;)



Sara har varit gift flera gånger och till julafton bjuder hon in exmakarna med familjer att fira jul med henne och hennes nye make Janne. Festen urartar ganska snabbt och med en hel del sprit innanför västen råkar Janne avslöja för en av gästerna att han låtit sterilisera sig, något som snart alla får reda på... utom Sara. Sara i sin tur vill inget hellre än ha barn med Janne. Vid middagen berättar Sara den strålande nyheten att hon är gravid!

Den är så invecklad, alla utom en eller två har barn med Sara, Sara har flera barn med olika män som har träffat nya kvinnor som har barn med varandra, alla har barn eller har varit med varandras män eller kvinnor, för alla ungarna är typ halvsyskon. Det var så invecklat med alla hit och dit. Men alltså vilka ungar, fast är det så svårt att förstå med deras förälldrar.

Efter lite film-tittade så bar det ut på lite äventyr, vi skulle åka hem till någons sommarstuga och hälsa på, men vi åkte vilse i skogen när det var bäck svart ute, inte så bra att först titta skräck film och sen åka ut i skogen och virra. Men tillslut hittade vi rätt, och det var en super söt sommarstuga:)
Ena sekunden var det bäck svart och andra var det ljust. Så när vi skulle åka hem så var det ljust ute, och det är det som är så härligt med sommaren:)

Blev nå strul med texten fast det går väl att läsa ändå :P

Se you later aligater;)

4Juli- Utekväll

blev inte som planerat i går, var på stan nån timme på dagen, sen blev det hem och fixa lite håller på att göra om här hemma lite smått (berättar mera sen:)
Sen bar det över till grannarna för att grilla men planerna ändrades och det blev hem och fixa iordning sig, sen dra till någon fest på notgården med S och P.:) Mycket trevlig kväll. Och  F. var med där som gav lite goa råd, hon var lika trevlig och söt som vanligt. Så det blev inge grillning. Efter några disskusioner så begav vi oss mot stan, haha och F. cyklade ner i diket. Sen blev det fler disskusioner;) Vi åt på Donken sen drog vi in på trädgården, sen minns jag inte så mkt,haha, förs jag satt hemma hos grannarna som en blöt katt mitt i natten. Gud vad jag skrattade i går var en super trevlig kväll :) Och fick höra att de varit värdens åskväder i går, så det kanske var därför det blev alldeles svart inne på trädgården;).
 Usch vilken helg jag som skulle ha en lugn helg, får skylla mig själv att jag mår som jag gör idag, sen är det lite pinsamt ochså för man pratar för mycket när man druckigt;). Jag som skulle städa och ha mej , aja får se om jag orkar sen. Mami och Papi ska på 50 års fest så får en lugn kväll, ska skjutsa dem iaf , sen blir det hem och ha filmkväll med nån/några det visar sig hur kvällen slutar.
Ska försöka ta mej upp ur sängen och fixa mig lite granna;)



Se you later aligater;)

Just ja Åskan small ner i datorn i natt så Pappas dator kraschade och internet, men nu har pappa fixat internet, tur jag har bärbar dator annars hade jag inte överlevt utan dator:S:)

3Juli - Åskmorgon

det blev som jag trodde igår på Harper's Island, ett spännande slut, så nu får jag sitta och vänta tills på måndag.
Vaknade av fint väder i morse men mami sa att det hade åskat och regnat på morgonen, och det är lite halv molnigt så det blir inge solande för mig idag, vi får hoppas  att solen kommer tllbaka på heltid;).
Har lite ärendet´n idag med inplanerade sen får jag se om jag träffar C. något det skulle vara roligt.
Men nu ska jag gå och fixa i ordning mej.

See you later aligater;)

2 Juli- 28 Dresses

Nu är det som vanligt, sitter och har lite dötid medans jag väntar på att Harper's Island ska börja. Det är sista avsnittet för den här veckan sen fortsätter det på måndag så jag hoppas att det inte slutar så att man behöver sitta och vara nyfiken ända tills måndag, för att det ska vara ett spännande avsnitt/ slut.
Kikade nyss på en film, 27 dresses med Katherine Heigl. Jag har sett den en gång förut men det var länge. Det är en romantisk komedi. Rekomenderar att se den, för att det är så kul när hon ska testa alla sina 27 klänningar som hon har fått genom att vara brudtärna på olika bröllop, hon jobbar typ som en "Weddingplaner" alltså planerar bröllop. Det är olika stilar på alla klänningar men den 28 klänningen är äntligen hennes egna brölopps klänning:)


Katherine Heigl.

Se you later aligater;)

Ingen rubrik

Allt är inte som det verkar, för att man har ett smile på läpparne behöver inte allt vara så jävla bra. 
Allt rinner över för nu finns det inte platts för nått mera skit!



2 Juli

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar , det blir pannkaka. Och jag pratar med min bästa vän medans jag väntar:) Saknar henne så mycket, längtar tills vi ses om några veckor förhoppningsvis. Jag sitter och lyssnar lite på musik också för det är så tyst annars.
Just nu den här låten: http://www.youtube.com/watch?v=DE9IchvpOPk&NR=1

Idag har jag inte gjort så mycket, det är fint väder som vanligt och varmt, men orkade inte sola i dag, så hittills ser dagen ut som i går, mest sittande inne eller ute i skuggan:) Senare idag har jag några ärenden, sen får jag se vad som händer, men det jag vet är iaf att ikväll den vanliga tiden är det Harper's Island som jag ska titta på:D

1 Juli- Paul Frank

Nu sitter jag som "vanligt" och väntar på att klockan ska bli 23.40 så Harpers Island ska börja på tv4. Under tiden så sitter jag och kikar på kläder på nätet, de har börjat fått in lite höstkläder. Och jag blir så sugen att klicka hem lite saker men det får vänta för det kommer komma in så mkt mera framöver både på nätet och i affärerna, och det är ju sommar nu så det känns lite tidigt. Men drömma kan man ju göra, och spana vad det blir för mode till hösten:)
Det är skönast på sommaren när man slipper ha så mycket kläder på sig, men hur mysigt är det inte på vintern att ha någon varm mysig kofta kanske till jeansen och några fina stövlar, men på sommaren är det skönare med något lättare. Sen tycker jag det är lite mera accesoarer på vintern :) Brukar ofta bli så att jag inte vill att sommaren ska ta slut men det är så mysigt med hösten och alla fina kläder, så lite ser man ju fram emot den ändå:)
Jag har hittat en sak som man iaf kan klicka hem nu. Jag som älskar strumpor har hittat ett par i olika färger från Paul Frank men  de kostar 325 kr tror jag för tre stycken, det är lite dyrt för strumpor tycker jag, kanske klickar hem dom lite längre fram för jag är bra sugen ;)

Super fina :)

Se you later aligater;)

1Juli- åskväder

Idag är det första Juli, gud  vad tiden går fort., fast det var väl tur att det inte var första augusti men det säger väl bara swisch sen är det augusti. Jag gillar Juni bäst för då har man hela sommaren framför sig:)
Idag har deet varit super varmt ända till klockan tre ungefär då de började åska och ösregna, och just då var jag ute och körde bil, men bättre de än att vara ute och cykla. Kändes i bilen när det bullrade. Och jag såg världens blixtar, undrar vart dom slog ner någonstanns i närheten .
Men nu skiner solen igen och det börjar klarna upp, får se om värmen och det fina vädret kommer att hålla i sig:)

Se you later aligater;)

RSS 2.0