28 februari

Kom nyss hem från borlänge, Kupolen. Var där en snabbis bara men alltid hittar jag något. Köpte smycken och en tröja. Fast egentligen behövde jag ingenting, Samma visa som vanligt. Vi var där en snabbis förra veckan med och då skulle jag heller inte ha nått men alltid kommer jag hem med påsar.
Det har kommit så mycket vår kläder och skor, i många fina färger och modeler, men det är så trökigt att köpa nu när man iaf inte kan använda skorna förs längre fram när det är barare ute. Men om man inte köpa kläder och skor nu så är dom slut när man tänker köpa dem och då hittar man ingenting. Man får passa på att använda vinterkläderna och skorna och slita ut dem innan man börjar med vårskorna. För då blir det roligare att börja med vårkläderna när våren kommer. Och så kanske man får mera vårkänslor då, sen hinner det komma in mycket mera med :) Sen om man sliter vinterkläderna nu så har man en anledning att köpa mycket nytt till nästa höst och vinter:)

Igår gjorde jag två pajer en med kräftskjärtar och en med skinka, den med skinka var till pappa för han gillar inte kräftor. Men det vart sammanlagt mer än en paj kvar så de kan man gå och smaska på idag:)


27 Februari

Idag har jag inte gjort nått speciellt hittills , tittat på Tv , varit och handlat , tvättat och städat. Skulle göra mat nyss men då hade jag glömt att köpa margarin så de får vänta lite. Så hitills har det varit en lugn dag.
Kan passa på att lägga upp två bilder  på mina senaste tatueringar som jag gjorde förra veckan, för har äntligen tömt kameran.
Får se hur dom ser ut om någon vecka om det bli ifyllning.:)


Den ena som jag har på handleden...



Och den andra som jag har i nacken eller neranför nacken.. försökte så gott jag kunde ta en bild men gick inte så bra så det blev spegelvänt eftersom jag tog i spegeln :P


Gårdagen 26 februari

Det var en super bra dag igår, det hände mycket kul . Ett steg närmare and it feels so damn good.
Sen var vi i smedjebacken, jag och A. spelade Tv spel och sjöng singstar.
På kvällen så tog jag och E. en liten promenad och babblade mycket och skvallrade lite. Fick även mina glas som jag beställt av henne från Kosta,eftersom hon skulle dit på ett litet besök så passade jag på,dom var superfina och en säker leverans;) Min favorit är nog de nyaste mossgröna glaset:)



De två nya glasen :)

 
Alla glasen, brun, limegrön, orange, svart, gul, turkos, ljusrosa nästan ljuslila, vit, och de två nyaste ,mossgrön och rosa.

22 februari

Imorgon börjar sportlovet på riktigt ska bli så skönt , men det kommer inte bli så mycket sportande för mig. Men gillar man skidor och vintersporter är det perfekt nu för det är så mycket snö ute. Det snöara hela tiden har inte varit så mycket snö som stannat kvar på flera år. Men det är fint men det får gärna bli vår nu. Så man kan sitta vid husknuten och njuta av solen :) men det kommer väl förhoppningsvis. Får vara glad att vi haft en riktig vinter i år och snö på julen iaf..

Har hänt ganska mycket på sistone.. Den här veckan har R. varit här i några dagar för dom hade sportlov den veckan som var. Hon följde med till skolan två dagar, sen har vi mest pratat och så och det är så skönt att träffa henne. Bästa<3 Sen har jag tattuerat mig det blev två stycken , nummer 4 och 5. Blev supernöjd som vanligt:) Ska försöka ladda upp bild framöver.
Pappa har varit och opererat sig. Så nu ska väl det funka ett tag igen. <3

Idag blev det en sväng till Smb och till familjen Nilsson :)Alltid llika trevligt.
Har haft fullt upp veckan som var, almenackan var full. Så ska bli skönt med sportlov. Tänker inte titta i en skolbok på hela veckan .
Det har  hänt så mycket som man inte kan skriva om i bloggen med och så mycket som kommer hända den närmaste tiden, hoppas på det bästa och går det bra så står det väl i bloggen om några veckor;)
Nej nu ska jag fortsätta titta på Beck ett tag.
Se you later alegater;)

Nu vet man vilka som är ens riktiga vänner.

Irland, Dublin

                                     

Mitt dröm resemål just nu är Dublin. Jag har länge velat åka till Irland och då skulle huvudstaden passa perfect.
De sägs att alla människor är trevliga, många mysiga pubar och en otrolig kultur. Jag har alltid tyckt det verkar så mysigt och sitta på en liten pub och gå och fönster shoppa bland alla fina bygnader . Men självklart så skulle jag inte bara titta utan det skulle följa med mycket hem också.
Jag tror Irland har det mesta, av det jag har sett på kort så det skulle inte vara helt fel att få besöka Irland med någon jag tycker om och ta reda på om allt är som det ser ut på bilder.
Så om jag skulle besöka Dublin skulle jag ta med min mamma. För hon gillar att se saker och hon skulle gäna smaka en äkta Guinness och jag tror Dublin skulle vara en upplevelse. Och hon skulle vara det perfekta sällskapet.

Jag kom att tänka på det här när jag läste hos  Engla  (http://annamirjamaria.blogg.se/category/-tavling.html) att hon har en tävling , en Weekendresa för 2 genom http://www.airtours.se/index.shtml. Så då kan jag passa på att berätta lite om en liten dröm(:


P.s I love you

I morse tittade vi på P.s I love you . Och jag måste säga att den här filmen ligger överst på listan bredvid the holiday. P.s I love you är mer sorglig så lite tårar kom det. Sen skulle jag vilja se mera vad som händer sen i hennes liv (blir så nyfiken), fast susningen med bra filmer är väl att man ska bli lite irriterad på slutet. Så det är det som är bra på the holiday, att den inte är lika sorglig och ett "bättre" slut. Jag rekommenderar verkligen P.s I love you. Och det är samma producent som till Djävulen bär Prada så jag kunde nästan förstå att den skulle vara bra. Fast inte så bra som den var. Den får lätt högsta betyg och kan garantera att jag kommer se filmen många gånger till (:


Super bra film (:

8 februari

Igår så åkte jag hem till M. på kvällen och sov över där. Vi gick och handlade massa gott och tittade på melodifestivalen. Och stackars programledare , hon skämtade och läste innantill till hennes kort så mycket, och idag står det om henne i tidningen hur hon bir sågad. Men det är väl svårt att nå upp till förra årets Luuk och Björn Gustavsson. Hon kanske bara vara nervös eller så var hon nybörjare, men det kanske blir bättre det visar sig. Vi tyckte iaf synd om henne .
Efter melodifestivalen tittade vi på två filmer, Djävulen bär Prada och handcock, båda faktiskt jätte bra filmer. Sen var vi uppe aldeles för länge som vanligt.
Sov länge idag men vaknade av nån gubbe som stog och skrek ute så det var bara att gå upp. Sen åkte jag hem på eftermiddagen .
Ikväll blir det tv och film så det blir ett bra slut på en bra helg (:

Se you later alegater;)

Grattis V. som fyller 18 år idag:)

7 februari

Idag har jag inte gjort så mycket bara hjälpt mamma med att sätta upp en gardinstång, och som vanligt krånglar det bara. Men nu är den iaf uppe.
Sen har jag gjort lite rackartyg som vanligt men jag ska vara tyst ett tag så visar det sig om det sväller;)förhoppningsvis inte och då kommer det en bild .
Ikväll börjar melodifestivalen så det blir nog att titta på det. Men nu väntar jag på att M. ska höra av sig så får vi se vad det blir av kvällen:)Och precis när jag skrev det så kom det ett sms ,haha
Se you later alegater;)

Tänkte jag skulle lägga ut en liten bild på tattuering  nummer 3:)

(:


5 februari

å fick lov att rusa i går så han aldrig skriva klart..
Idag har jag jag varit ledig i från skolan och det har varit så skönt att inte behöva göra någonting. Jag har iaf tittat på hem till gården. Det programmet ÄLSKAR jag och har nog följt det i nått  år nu, men det är så svårt när man går i skolan men det blir att titta någon gång i veckan iaf. Hmm sen har det inte hänt så mycket. Men ändå händer det mycket nu iaf men bara bra saker så det känns bra.
I morgon är det skola igen men har bara matte C på morgonen så det blir en lugn dag. Sen är det helg igen och den är full bokad med saker :)
Kanske ska ladda upp en bild så blir inlägget lite roligare:P

Se you later alegater;)


Födelsedagstårtan :)


4 februari


Det är så svårt att komma på rubrik varje gång så det får bli datumet istället.
Idag har varit en ganska skön dag i skolan. Det började med idrott och när jag för en gång skull var med i dag, eftersom idrottsläraren gnäller att jag inte varit med sen i höstas, så var han sjuk så vi hade en vikarie. Vi åkte längdskidor och det gick faktiskt ganska bra , ramlade inte och bröt nått iaf. Sen hade jag ett hål på två och en halv timme så jag passade på att gå ner på stan en sväng och utföra några ärenden.
Och idag så har det dygt upp så mycket om två veckor
,varje dag i början av veckan men bara bra saker så det är tur :)

åå nu måste jag rusa det dök upp en sak :P


Mys

Ikväll visas min älsklings film, eller iaf en av mina älsklings filmer The Holiday. den är så bra , jag har den filmen och har sett den några gånger men jag kan verkligen titta på den hur mycket som hells så ikväll blir jag sittande framför tv med något smaskigt  till :)


Djävulen bär prada

Jag köpte bland annat den här  filmen härom dagen så jag satt och tittade på den igår kväll. Rekomenderar den (:


1 februari.

Å att det alltid ska ta så lång tid innan jag skriver mellan gångerna men det är så mycket med skolan och allt annat , jag går plugg linje (samhäll samhäll) och jag förstår egentligen inte varför(?). Aja men när det tar ett tag mellan gångerna när jag skriver så glömmer jag bort vad som har hänt.
Jag har iaf skrivit om min bästatse födelsedag.
Dagen efter så var jag och tjejerna på Kina town och åt det var så mysigt synd bara att L. blev sjuk, men det blir flera gånger.  Jag skulle egentligen ut med H. och E på kvällen ,H. hade varit så snäll och bjuda med mig med honom och E. och vi pratade på kvällen och jag var nästan lika taggad som H var, om nu det går att vara så taggad, men jag fasnade på vägen som vanligt när jag ska göra något , och för det fick jag - vafan du kom juh aldrig:O. Och vilken ångest jag hade för det efteråt men det kommer flera gånger. Som nu till helgen när L. äntligen fyller 18 år(:

Jag var iväg och tatuerade mig, och det gick kanonbra. Jag trodde det skulle göra lika ont som tatuering nummer 2 på foten , för det var inte speciellt skönt. Men nu kände jag knappt ingenting och det låter så konstigt för det borde juh göra ont tycker man, men det kändes verkligen ingenting:) Så det beror väl på vart man tar den och på foten är nog sämsta stället där det är så tunt men som tur var så tog jag på mitt tjockis ställe så det gick kanon bra :) Och jag är så laddad för de kommande,  för det gör det.  Men så var det juh det vanliga problemet, PENGAR.
(Bild kommer någon gång i framtiden.)

Idag så gick jag upp extra tidigt för skulle på möte med balkommiten kl.11 men det blev inställt på grund av sjukdom, så istället traskade jag hem....

Nu på våren är det så mycket men det är mycket lov med så det är skönt .
- v.9 sportlov
-v.14 praktik
-v.15 praktik
-v.16 påsklov
-Några studiebesök i stockhom
-12 juni skolavslutning

+att det är tre brytdagar och någon klämdag med så det är super skönt:)
Sen hoppas jag på körkort, spanien med skolan och bort med tandställningen. Plus att jag ska hem till B. någon gång framöver för det beror juh bara på en sak när det kommer bli av ;)

Sen är det sommarlov och det kommer gå fort som vanligt man hinner knappt med någonting. Skolan börjar till hösten. Då får man börja planera in för balen och studenten ;)  Och kan trösta sig med att det är sista året i skolan förhoppningsvis. Sen blir det jul,nyår och förhoppningsvis så kommer det spenderas som planerat:D Sen kommer våren och alla lov igen och sen ÄNTLIGEN balen och studenten :D
Nej nu börjar jag låta för mycket som H ;).


Det blev ett långt inlägg och jag hoppas att det inte tar så lång tid innan jag uppdaterar igen.
Se you later alegater;)

RSS 2.0