Måndag

Då var det måndag igen då, veckorna går så fort. En ny vecka och nya möjligheter.
Igår kväll tittade jag på en film som gick på tv3, The wedding planer med Jennifer Lopez. En bra film tycker jag med mycket romantik. Skulle verkligen vilja ha sån ordning som hon har i filmen. Strycker och viker tvättennoga, allmänt bra ordning på allt kanske till och med lite för mycket eftersom hon har kreditkorten i bokstavsordning. Men det är en härlig film iaf.
   Är piggare idag iaf så jag ska försöka komma igång med att städa hela huset den här veckan hade jag tänkt, tar en sak varje dag. Lika bra att bestäma så så att jag kommer igång, hade tänkt att jag ska ta ett "rum" varje dag. För städa är inte det roligaste som jag vet precis, men det är så skönt när man är klar och ser resultat.. Idag tänkte jag börja med att städa badrummet och badrumsskåpet iaf känns som det är viktigast just nu..
Men först ska jag med mamma och handla något gott till middag idag får se vad vi hittar på för gott på affären:)

Ska försöka skriva mera ikväll. Och förhoppningsvis har jag fått lite gjort här hemma idag då:)

LA

I torsdas började Festivalen här i staden :) De började lite smått med BWO, är inte så förtjusta i dem men det är ju alltid lika kul att gå ut och träffa folk:) Men så mycket folk var det inte ute ändå för många skulle jobba dagen efter men det var mera än vad det brukar vara iaf. Jag gick med Cissi och Adam  men vi tog det ganska lungt, vi sparade oss till fredagen och lördagen.
På fredagen var det noice och PAIN som var något att se. Så det var vi och tittade på jag och Cissi sen kom Adam för han skulle jobba först. Så först var vi hemma oss mig, sen gick vi ner på stan:) På lördagen så gick jag och Cissi ner till halv 8 för att se på Brolle:) Han är så ÅÅÅ, härlig man ;) Precis innan sista låten började det att regna som tur var så började de inte i början. Vart lite lagomt blöt men det var tur att vi iaf skulle hem igen så då kunde jag passa på att sätta på mig torra kläder. Vi var hemma oss mig till 10 någon gång sen gick vi ner på stan, men vi hade några kisspausar på vägen , så det tog ett tag ner på stan.  Mötte några trevliga människor med. Sen träffade vi ett par trevliga killar som bjöd på öl så vi blev sittande i öltältet tills pumpbolaget skulle spela.  Träffade många trevliga människor under kvällen så det blev en lyckad kväll :)
Idag har det inte blivit så mycket gjort. Har mått bättre men det är inte så farligt ändå, började piggna till på eftermiddagen så det blir att ta det lungt ikväll och titta på film :)

Är extra glad nu på kvällen efter lite telefonsamtal :)

naglar

 I vanliga fall så biter jag inte på naglarna och har ganska tjocka naglar så jag brukar få lätt långa naglar så jag vet inte varför jag klippte av dem och testade dom här naglarna istället. Men snyggt blev det iaf och det blev att se naturligt ut med så det var ett plus:) En dålig sak är att naglarna blir så risiga när man tar av dem så man ska nog inte ha på lösnaglar så ofta eller tippar.
Men i morse passade jag på när jag ända var vaken tidigt att ta bort dem och fixa till mina nuvarande korta naglar, istället för att de andra ska börja lossna och gå av för det är det värsta som finns om man går runt med olika långa naglar tycker jag, det ser inte alls bra ut. Går en av ska man klippa alla så dom blir jämnlånga.
Jag målade på lite rosa lack på efter, det får duga så länge så kanske jag fixar till dem mera senare:)



Bild med tipparna:)


Armband




Gillar stilen på armbandet och det känns sommarfint med lite färg men ändå stilrent med de guldiga. Har sett många varianter men det blev detta armband fast utan berlock, hittade ingen berlock som passade mig:)

os


Lagom till sommarens OS i Kina har Edge gems designat ett OS-inspirerat smycke i rostfritt stål i form av ett halsband med ett starkt budskap.

Tyckte att halsbandet var fint och skulle gärna bära ett sådant:)

Ååå

nu blev det jobbigt allt som jag hade skrivit försvann:(
Jag orkar inte skriva allt igen men ska försöka sammanfatta det lite kort.
Efter att det tog ett tag igår att somna så vaknade jag imorse vid sju tiden av att telefonen ringde och det blev inte bättre av att han hade ringt till fel nummer. Men jag kände att det var ingen idee att gå och lägga sig igen så jag gick ut på farstun och satt mig i solen, i värmen. Hoppas att värmen kommer tillbaka nu igen efter några veckors regn:) Man blir så glad av att vakna upp till solsken:)
Var på stan i går och skulle kika in rean lite som affärerna har börjat med lite smått, men det är bara konstiga plagg och udda storlekar, kan finnas någon  enstaka sak  man kan fynda om man har tur. Jag gick även förbi min frisör och tänkte att jag skulle gå in och höra om hon hade någon tid för klippning och sån tur som jag hade så hade hon en tid redan idag :) så idag efter lunch så ska jag kila upp på stan och klippa mig. Får se hur jag vill ha det har inte riktigt bestämt mig än men jag ska iaf säga att jag vill spara längden. Kan nog inte bli sämre än vad det är nu kanske bara om det blir för kort. För frisörer brukar oftast ta lite för mycket i längden.
Ska även passa på att fråga om lite råd vad hon tycker jag ska göra med färgen. Jag är en sån som aldrig riktigt kan bestämma mig vilken färg jag vill ha. Trivs oftast i mycket tills utväxten kommer. Så nu skulle jag vilja ha mera min naturliga hårfärg så jag sklipper färga håret lika mycket som jag gör nu för tiden, kanske att jag bara behöver slinga håret någon gång ibland. Jag brukar färga minnst en gång i månaden och har gjort under dem senaste åren. Nu har jag inte färgat på snart två månader och kommer nog inte göra före innan skolan börjar igen, ska försöka iaf . Mitt hår har blivit mycket tunnare än förr så nu hade jag tänkt att det skulle bli frächare under sommaren:)
Jag tror det är många som har problem med färgningen, och vilka färger det ska ha så jag rekomenderar verkligen att prata med sin frisör vad dom tycker att man ska göra med sitt hår. För dom kan knepen och vad man passar i oftast:)

Klockor



Har länge velat ha en sån här klocka tycker att den är hur läcker som hellst och den finns i alla möjliga färger:) trawa by tritoni. Min färg är nog rosa.




Men jag kände att jag ville ha en med diamanter så jag valde mellan en vit och en rosa med diamanter men när jag såg den vita i verkligheten och den satt på min arm blev jag förälskad, så jag köpte den. Men jag är fortfarande sugen på den rosa för den är med super läcker:)

Ett nytt försök...

Nu var det ett tag sen jag bloggade så nu ska jag försöka igen:) Har fått tag på ett par chinos iaf, eller två par:)Fast det var väl en månad sedan. Ett par jätte fina beiga och ett par gråa som även passar bra när det är lite sämre väder, de ser inte för sommriga ut men med en fin topp till så blir det supper snyggt:)  Hittade en bild på mina beiga jag köpte:) dom gråa är det samma stil på fast dom är lite längre och dom viker jag upp när jag använder , får se om det kommer en bild senare:)

Nu var det ett tag sen jag bloggade så nu ska jag försöka igen:) Har fått tag på ett par chinos iaf, eller två par:)Fast det var väl en månad sedan. Ett par jätte fina beiga och ett par gråa som även passar bra när det är lite sämre väder, de ser inte för sommriga ut men med en fin topp till så blir det supper snyggt:)  Hittade en bild på mina beiga jag köpte:) dom gråa är det samma stil på fast dom är lite längre och dom viker jag upp när jag använder , får se om det kommer en bild senare:)

RSS 2.0