5 Juli

Det blev en jätte lugn och skön kväll med C. igår. Först så skjutsade jag mina föräldrar, då blev jag kvar i Smedjebacken lilite mera än en timme. Efter det åkte jag på en gång och inhandlade lite go' saker som ;allt man behöver till tacos, chips och dipp, och nötter. Och nu har jag och C. kommit på en sak som är super gott i tacos, som vi inte tänkt på förut men som jag kommer vilja ha i varje gång nu, och det är feta ost, usch vad gott det var:)


Och självklart ett berg med majs:)

Efter det så tittade vi på lite film, eller två jul filmer haha, först "black christmas" tror jag den hette ;
Julen blir blodig i år ... Det är något som härjar på vinden. Och det är inte hustomten ... För många år sedan blev Billy inlåst av sin psykotiska mamma, och när han släpptes fri mördade han brutalt mamman och hennes nya familj. Idag är det ingen som vet var Billy är. Och på den adress där massakern ägde rum nalkas nu julen för de sex söta systrar som bor där tillsammans med sin ensamstående mamma.
Men nu väntar dem en julöverraskning som de inte alls har önskat sig. Billy är tillbaka. På jakt efter en ny familj att fira högtiden med ...
De står att det är en rysare, skräck och thriller, och det stämmer nog ganska bra, hoppade till nång gång under filmen. OCh när man tittar på skrcäk fim ska man nog inte ha sourand ljud haha;):P.


Usch det var små hål lite överallt i det dära huset på de mest konstiga ställerna som man inte tänker på :S.

Efter att vi hade tittat på "black christmas" så tittad vi på "tomten är far till alla barnen",Från skrcäk till komedi. Alltså vilken film haha ;)



Sara har varit gift flera gånger och till julafton bjuder hon in exmakarna med familjer att fira jul med henne och hennes nye make Janne. Festen urartar ganska snabbt och med en hel del sprit innanför västen råkar Janne avslöja för en av gästerna att han låtit sterilisera sig, något som snart alla får reda på... utom Sara. Sara i sin tur vill inget hellre än ha barn med Janne. Vid middagen berättar Sara den strålande nyheten att hon är gravid!

Den är så invecklad, alla utom en eller två har barn med Sara, Sara har flera barn med olika män som har träffat nya kvinnor som har barn med varandra, alla har barn eller har varit med varandras män eller kvinnor, för alla ungarna är typ halvsyskon. Det var så invecklat med alla hit och dit. Men alltså vilka ungar, fast är det så svårt att förstå med deras förälldrar.

Efter lite film-tittade så bar det ut på lite äventyr, vi skulle åka hem till någons sommarstuga och hälsa på, men vi åkte vilse i skogen när det var bäck svart ute, inte så bra att först titta skräck film och sen åka ut i skogen och virra. Men tillslut hittade vi rätt, och det var en super söt sommarstuga:)
Ena sekunden var det bäck svart och andra var det ljust. Så när vi skulle åka hem så var det ljust ute, och det är det som är så härligt med sommaren:)

Blev nå strul med texten fast det går väl att läsa ändå :P

Se you later aligater;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0