30 Juni- dödtid

Har precis tittat på Morden i midsomer som slutade nyss, lika bra som vanligt. Innan det var det Allsång på skansen men det var väl inte det bästa, var lite halvtråkigt i dag några bra artister (johan Palm, Marlena Erman, A Camp m.m), Det var lite roligt när Johan Palm uppträdde, kunde man se att de var någraa som hade en skylt som det stog  "Johan jag är gravid!" på. hmm undrar hur många som märkte den.
Alltså när man går in på facebook så kommer det hela tiden upp någon som man känner igen eller vet vem det ärr och blir nyfiken att gå in på, sen helt plötsligt när man är inne på någons sida och vänner så kommer det upp någon annan man känner igen och tännker ; men gud "känner" dom varandra, eller så går man in på någons sida och hittar någon helt annan och blir lika förvånad och det händer mig jämt. Man kan nästan gå hur långt som hellst för man hittar alltid någon ny person som man kanske känner igen. Det är lite coolt. Men många har flera hundra vänner och då är många av dem såna man har träffat ett par gånger kanske på fest eller liknande.
Kom att tänka på det för gick in en snabbis och då blir jag kvar och kikar runt.
Jag sitter och väntar på att Harper's Island ska börja om ungefär 25 minuter så jag blir nog inne på facebook ett tag eller kikar runt lite på nätet medans jag väntar:)

Ska kika om jag hittar någon liten bild för inläggen blir iaf lite bättre då.


Vid sjön för några dagar sen,men det var ett tag sen för det var molnigt ute:)

Se you later aligater;)

30 Juni- Friis & Company

åå är så glad fick precis veta att Harper's Island (serien som jag tittade på igår) går i kväll igen, och i morgon och på torsdag och nästa måndag osv, det är bra för då slipper man sitta så länge och vara nyfiken :D Och innan de börjar 23.40 så ska jag titta på Allsång på skansen och Morden i midsomer:) Kanske till och med blir en Marabou sommar till det, iaf något smaskigt måste jag ha ;). Det är bra att det är lite bra på tv senare på kvällen med så man har något att göra då ;).

Idag har det varit ännu en varm dag men tror det skulle bli lite svalare, oska eller regn i slutet av veckan , men vi får se:).
Tänkte jag skulle lägga upp en liten bild på min nya fina väska som jag köpte för ett tag sen. föll på en gång den var lite dyr men kunde inte låta bli. Den kommer i från Friis & Company :)


                        Den är ganska stor men då får man platts med alla sina saker :)


Nu ska jag gå och se om vi har nått smaskigt eller om jag måste till affären innan Allsången börjar klockan åtta;)
Se you later aligater;)


29/30 Juni - Harper's Island

serien var ganska bra, så här stod de på tv infon:
Amerikansk thrillerserie från 2009. Säsong 1. Avsnitt 1 av 13. Färjan mot Harper's Island hinner knappt kasta loss förrän hemskheterna börjar hemsöka bröllopssällskapet. Brudens far och hennes före detta pojkvän smider lömska planer kring giftermålet.

Det är ett par som ska gifta sig på en ö, brudgummen växte upp där tror även bruden gjorde det.  Då blev en massa folk mördade bland annat en gammal tjej kompis tillbrudgummen, hennes mamma blev häng. Och nu åter vänder dom till ön för att han ska gifta sig med en miljonärs dotter alltså bruden. Men de säger att han som var mördaren är död och de vet inte vad han hade för motiv.
De är slutet på sesongen så det är bara de två som ska gifta sig och gästerna kvar på ön som dom sa. En vän eller farbror till bruden hinner aldrig med på båten och man får se att han siter fast bunden under båten sen startar motorn och huvudet skärs av men de hittade aldrig kroppen och man fick inte se att de försökte nå han heller. Sen är det brudgummens farbror som rasar genom en bro på kvällen och fastnar och någon skär av benen på honom när han hänger där han försöker skjuta personen men hinner dö innan. Det hände mycket och det går rykte om morden som hände förr så folk är medvetna om vad som hände på ön förut.
Serien går ganska sent så får se om jag kommer orka se varje gång men ska försöka för den verkar ganska bra, blir nog bättre när man har sett lite längre in.
Regissörerna till Lost och screm har regisserat den så det är typ en blandning.



Idag har det varit ännu en het dag. Gick upp ganska tidigt i morse så har legat ute lite i solen idag så mkt som man orkar i värmen. På kvällen cyklade jag c. och L. och satt oss vid vattnet sen blev det en promenad, är så svalt och skönt ute på kvällen. På hemvägen var och varanat hus har dörren eller fönstren öppna på grund av värmen. För inne är det dö varmt, tror alla fönstren är öppna här hemma, tur att vi har våran "luft"sak i halen som man kan ha ac på, och att jag har mitt rum typ där :P För jag vill gärna inte ha fönstret öppet när jag ska sova .
 Men de ska bli svalare i slutet av veckan så man ska inte gnälla :) Men det är skönt att de är varmt till nästan 23 på kvällen så det är bara att njuta:)


Till Harper's Island satt jag och käkade sommar marabou, säger bara Yammi:)

Se you later aligater;)

29 juni

Får bli ett snabb inlägg ska precis titta på den nya serien på tv 4 , verkar spännande på reklamen. Tror den heter Harper's Island!

Se you later aligater;)

28/29 Juni

Idag på kvällen när det var lite svalare ute blev det en promenad med L. Vi babblade av oss lite. Och helt plötsligt ligger det en orm där, ja började skrika och hon började skrika sen sprang vi . Men jag är verkligen rädd för ormar, usch dom är inte mysiga . Sen har jag inte gjort så mycket setat lite framför tv med datorn. Satt nyss och pratade med min underbara tremänning (syster) på msn och jag saknar henne så mycket. Men det är väl då man uppskattar tiden när man ses mera. Men nu var det för länge sen vi träffades.Saknar verkligen allt.  Får se när vi ses men vi har väl lite planer framöver iaf:)
Det är väl dags att gå och lägga sig snart så man orkar med värmen i morgon .:)


hmm, det känns konstigt  på nått sätt när vi ses, fast på ett bra sätt. Tänker på dej massor. Men egentligen så önskar jag nog att jag inte gjorde det för det är så svårt, hur ska man uppfatta allt som händer, är det på ett bra eller dåligt sätt , åå det är så svårt att veta. Och det är inte bra att träffas heller för då blir den dära känslan bara värre. Egentligen kanske man ska ta chansen för den kommer ju inte tillbaka. Det är så invecklat, men det är väl så det ska vara!


28 Juni

Sommarvärmen håller i sig, just nu har vi 29 gradet i skuggan.
Igår var det sista dagen på ludvika festen. Och det var verkligen en trevlig kväll, träffade många roliga människor ,sen bar det hemöver vid halv tre i natt. Så idag blir det en lugn dag i skuggan:) Har varit någonting varje helg nu i flera veckor så nu till helgen blir det lugnt, eller man vet ju aldrig;)

Sitter och jäser här nu efter en smarrig pizza med kebabsås, världens goaste :D Bästa bakis maten ;)
Igår tror jag det var, eller nej i torsdags då gjorde jag en smarrig sallad, perfekt en varm sommardag.
Har inte så mkt vettigt att skriva, så ska väl fortsätta att jäsa i skuggan.


26 Juni - R.I.P King of pop

Läste att Michael Jakson avled i går (http://www.dn.se/nyheter/varlden/michael-jackson-dod-1.898930 www.aftonbladet.se ) . Kan inte riktigt ta in det han som var så stor, och han var ganska ung med i 50 års åldern.


R.i.p

Magdalena Graaf "det ska bli ett sant nöje att döda dej"

Nu har jag läst ut  "det ska bli ett sant nöje att döda dej" Magdalena Graaf.
Man får läsa om den tunga tiden i hennes liv, men modig som hon var så tog hon sig tillbaka, träffade mannen som orsaka allt, flyttade tillbaka "hem" och försökte börja ett nytt liv.
Efter alla händelser i hennes liv, motgångar och flyttar, så förstår jag inte att hon klarar av att vara så modig och stark och bestämmer sig för att möta mannen igen som förstörde hennes liv. Men hon skrev själv att hon längtade hem så mycket till familjen att det var det ändå hon kunde göra för att försöka börja om på nytt, träffa mannen som hon var så rädd för igen, försöka lösa allt. För hon hade ingen stanns mera att fly. Men hon var stark och ville nog bara skydda sin son Isak som var så liten då.
Eftersom mannen var farlig och tog ett och annat och hade många kriminella kompisar och så hade han massa kontakter i den "undre" världen. Det var därför inte bara han som var hotet utan alla andra med som han hade blanda in. Och under den tiden så var bara inte Magdalen i fara utan hennes familj, syster och vänner med, som hade ställt upp så mycket för henne båda privat och i rättegångar. Mannen dömdes till tio månaders fängelse och böter tror jag det var. För allt han hade gjort och allt som Magdalena hade genomlidit så fick han ett sånt litet straff.
Hon berättar även i boken hur hennes mamma och styvpappa började ta kontakten med honom, efter han setat sitt straff och magdalena hade träffat honom igen efter allt, för att de skulle vara det bästa för Isak. Så genom föräldrarna hade hon kontakt med honom.
I slutet i boken berättar hon lite om att nu i efterhand så är mannen och hon "vänner" de har förlåtits och gott vidare och hon ser honom som en "vän", att en gång hade han bara ställt upp för henne när ingen annan kunde. Vet inte hur jag ska skriva för att göra det rättvist , det är modigt gjort och stark av henne att göra det efter allt lidande och saker hon varit med om. Hon berättar även i slutet i boken hur hon blev "berömd" och hur hon slank in med hennes syster och blev berömd, och släppte en skiva bland annat.
För att få en riktig bild så rekomenderar jag verkligen att läsa hennes bok. Hon berättar lite i början om hennes uppväxt när hon träffade denna man, när hon hade det som värst, hennes liv i flykt och vägen tillbaka. Så man ska förstå hennes liv.  Så hon berättar nästan om hela hennes liv, händelser, tankar, disskusioner kring saker och hur hon har blivit behandlad och bemött av andra personer. Det är mycket känslor i boken och den är väldigt bra skriven. Jag tycker man får en väldigt bra bild utav det. Man kan ha många frågor och tycka mycket och det gör jag verkligen efter att ha läst om henne och hennes "liv". Även att hon försöker förklara hur hon gjorde och tänkte så förstår jag ändå inte hur hon hade modet och var så stark i vissa situationer, men det var som hon skrev själv att hon fattade sjävl inte hur hon orkade och tog sig igenom alla gånger .Som tex när hon bestämde sig för att träffa mannen igen efter allt hon hade gått igenom. Det ända jag vet säkert är att jag beundrar henne så himla mycket.!
Skulle kunna skriva hur långt som hellst om händelser i boken men jag rekomenderar att läsa den själv.




25 Juni

Vilket väder det är ute man blir så glad :D. I morse vaknade jag efter eller mitt i en underbar dröm, och den var dubbelt så bra som den härom dagen. Undrar vartifrån det man drömmer kommer, om det är bra drömmar så är det nog för att man är lycklig eller sånna saker man önskar ska hända. Men om de är dåliga saker, då kanske det är sånt man mäst är rädd för...Min dröm var iaf helt ljuvlig:D.

Igår kväll låg jag ute och läste Magdalena graafs bok igen, och det är så hemskt jag sitter och ryser när jag läser den.
Sen gick jag in och tittade på Miss Marpel och åt
.

Idag börjar Ludvika festen. Idag uppträder bland annat Charlotte Perelli och E-type, får se om det blir en sväng och kika eller om jag spar mej till i morgon och lördag ;).
Jag tänkte ta lite glass nu och gå ut och sätta mig i skuggan och kanske läsa lite i Magdalena Graafs bok igen. Vill verkligen bara fortsätta att läsa, får se hur boken slutar, vet iaf att jag kommer ha många funderingar.

Se you later aligate;)

24 Juni- Sommar

Idag har det varit super väder igen, så större delen av dagen  har tillbringats utomhus. Solat lite, legat i skuggan och sovit och läst, jag har till och med ätit ute idag:)Sommrigt värre.
Ska gå nu men får bli ett litet längre inlägg imorgon.


Se you later aligater;)

23 Juni- liten uppdatering

Åå Morden i Midsomer var lika bra som vanligt och jag tycker det är så mysigt att titta på det, älskar verkligen det programet:). Tror jag har ett 40- tal filmer hemma som jag samlade på mej när man fick köpa en film i veckan med tidningen expressen, förra året tror jag det var. Det är så mysigt att titta på en film lite då och då.
Innan Midsomer så var det Allsång på skansen som jag satt och kikade på med mami. Då var Tomas Ledin, Henrik Dorsin, Måns "mums mums" Zelmerlöw, Anna Maria Espinosa och Owe Thörnqvist med. Solen sken och det såg så somrigt ut:). Jag och min  familj och släckten var där förra sommaren och bodde på hotel och tittade på Allsång på skansen, men vi var där i juli någon gång, tror till och med jag skrev ett inlägg om det då. Och nu när jag tittar på det så blir jag extra sugen att åka dit och speciellt när det är fint väder. Vi hade superbra väder när vi var där förra sommaren :).

Förut idag så har jag inte gjort så mycket , har mest varit ute i det fina vädret, sen blev det fika hos grannarna och de bjöds på nybakta wienerbröd, *yammi.
På eftermiddagen började jag läsa Magdalena Graafs självbiograf - Det ska bli ett sant nöje att döda dej. Och jag kunde inte sluta läsa, det var så hemskt. Det som hon har varit med om är så hämskt, det värsta är att man tänker inte på det att det är så många som är utsatta för det hon varit med om, misshandel. De som blir utsatta vågar inte och vet inte vad de ska göra för de är så rädda. Det är så hämskt så man får rysningar, de fick jag när jag satt och läste. Man förstår nog inte hur hämskt de är förän man själv varit med om det, man kan inte tänka sig hur det kan vara. Man får en tankeställare när man läser boken. Vilket liv hon har haft.
Ska försöka läsa klart boken så fort som möjligt.
 

Igår på eftermiddagen passade jag på att städa min bil på insidan, behövdes vekligen. Sen blev det en lång promenad med L. och efter det på kvällen följde jag med mami till några bekanta:)
Det har varit fint väder i några dagar nu, idag har det varit över 25 grader i skuggan och de kommande dagarna ska de bli nästan 30 grader enligt vädret på tvn så hoppas det håller i sig lite, får försöka att njuta av sommaren och värmen så länge de varar.

Nu är det nog dags att gå och lägga mig, börjar bli trött fast ändå är det ganska tidigt mot när jag har gått och lagt mej de senaste dagarna.
Se you late raligater ;)

23 juni- Sommar

Sitter och tittar på Allsång på skansken och strax börjar Morden i Midsomer, och solen  håller på att gå ner ute. Alltså kan det bli bättre?! Det här kallar jag sommar :D


kommissarie Barnaby och hans assistent Ben Jones i Morden i Midsomer

22 juni- Septum piercing

Igår blev det först en promenad, sen åkte jag , C och L till smedjebacken. Vi hade nått ärende sen köpte vi glass,hälsade på en vän och åkte på en liten tur. Senare på kvällen blev det ännu en promenad, så när jag kom hem så var det så skönt att lägga sig, då kände jag hur benen dunka typ:P.
Idag har det varit fint väder eller det är fint väder, så i morse åkte jag C och L på en "liten" cykeltur vid vattnet, efter ett tag så stanade vi och solade lite, sen bar det hemöver igen. Får se vad som händer på eftermiddagen och mot kvällen det visar sig :).

Kan passa på att berätta att för några veckor sen tog jag hål i Septum, har villja haft det länge och kände att de var dax, kom på det lite sent på kvällen så vi åkte på en gång , och han som tog hålet var hur trevlig som hellst, jag gjorde de i borlänge för jag tog hål i tungan där och tycker dom är bra :)
"Under läktiden används oftast en ring eller en septumkeeper, ett smycke som inte syns" Jag har en sån som inte syns tyckte det var bäst när den skulle läka och för att vänja sig, men jag har ett jätte fint smycke hemma som jag troligt vis stoppar i sen. Får se hur jag gör :) Men det är så roligt för folk har inte en aning när dom ser än, för det märks ingenting, syns knappt när man tittar in i näsan:P


Nej nu ska jag gå ut och städa bilen hade jag tänkt :)

Se you later aligater;)

21 Juni "mina senaste köp"

Tänkte jag skulle ladda upp lite bilder på mina senste köp, några av dem iaf som jag tagit kort på :)



De rosa puma skorna var ett tag sen jag köpte. Men jag gillade de vita i basket modell så mycket så fick lov att köpa låga med:). Kanske kommer bilder framöver på resten :P

Sen har jag även fixat lite andra saker men bild kommer framöver ;)

21 Juni - Låt

Baby we burning :D

http://www.youtube.com/watch?v=C0gmHsBWRXc


21 juni

Ska börja med att ladda upp bilden på den härliga sommardrinken som vi fick på midsommarafton.(innan jag glömmer det)



Igår var en halvbakis dag men jag städade, och damsög lite här hemma ändå. Sen på kvällen gjorde jag mig iordning, det blev lite ändrade planer det blev filmkväll och babbel, så jag kom inte hem fören vid halv tre i natt. Men det var halv taskigt väder i går kväll så det var skönt att vara inne :)
Nu ska jag gå ut på baksidan för det är fint väder sen ska jag göra lite ärenden, men ska försöka laddda upp lite bilder senare på mina senaste köp:)

Se you later aligater;)

20 juni Midsommardagen

Gårdagen blev trevlig.. Först var grannarna här på lunch, lite sill och nubbe. Världens goaste nubbe dessutom;). Sedan gick vi över till grannarna för att äta jordgubbar och grilla sen bjöds det på en smarrig drink ( ska försöka ladda upp bilden senare idag för det var en riktig sommardrink).
Efter det blev det en trevlig kväll , fast med lite väl mycket nubbar kanske, så idag blir det inga nubbar för min del, men ut och fiieesta blir det iaf(Y). För se vad som händer nu på dagen, blir väl att ta det lite lugnt innan ja ska börja fixa mej inför kvällen :)

Se you later aligater;)


rainyday s just past me bye and i dont know what I should do im just stand to die
You make a rainy day a sunny day

Midsommar

Godmorgon eller snarare god  lunch. Vaknade nyss efter att jag hade drömt en helt underbar dröm, nästan så man vill försöka sommna om och drömma vidare...
Idag är det iaf Midsommar, och som vanligt så är det svenskt midsommar väder , lite mulet och kanske kommer det någon regnskur, men vi får hoppas det bryter upp. Har inte hunnit kika ut en men ser iaf att inte solen skiner in i mitt rum som den brukar göra när jag vaknar, och jag hör inge regn som jag brukar göra när det regnar, så det är nog mulet :)
Igår när jag skulle sova så var det så mysigt för jag hörde hur regnet smattrade mot taket, det är nästan det mysigaste med sommaren iaf på kvällen när man ska sova.
Nej nu ska jag gå och se om jag hittar någon smarrig frukost , sen får jag se vad som händer...Blir nog en sväng till kyrkogården iaf.

Se you later aligater.


18 juni - Hallelujah

Just nu i stter jag och lyssnar på - Hallelujah, försöker men det går inte att hålla tillbaka tårarna som bara rinner, det är en av de finaste låtarna älskar verkligen den och det finns många minnen som kommer upp när jag lysnnar på den. Sen så klart tänker jag på Oc, då jag satt varje onsdag kväll klistrad framför tv:n klockan nio från första avsnittet till sista avsnittet några sesonger senare. Älskar verkligen den serien .
Kommer inte på något dåligt med den serien bara bra saker, bra musik, bra skådisar och snygga skådisar(Ryan), bra handling och varierande handling, både romantisk och ganska mycket drama. Oc var verkligen en serie som jag kunde drömma mig bort i när jag tittade.Och genom alla fyra sesongerna så rann det många tårar nerför kinderna. Å gud vad sugen jag blir på att titta på Oc nu, ska nog passa på att ha ett litet Oc maraton nu när det är sommarlov:)
Nu ska jag försöka lysnna på någon lite gladare låt, kanske Johan Palms Emma-lee...

De senaste dagarna har de inte hänt så mycket lite promenader och natur, träffat L. några gånger, och mest varit hemma fast det är nästan skönast:)
Idag har jag varit i Falun hos tandläkaren och passade på att besöka Kupolen en snabbis på hemvägen (andra gången den här veckan  som jag varit där med L.), hittade lite av varje som vanligt, är verkligen inte bra att åka dit ;) Ska försöka lägga upp lite bilder på mina senaste köp någon dag framöver medans jag kommer ihåg..

I morgon är det Midsommar, hoppas det blir lite uppehåll iaf. Det har varit fint i någon dag nu, varmt och sol. Men i dag har det regnat ganska mycket på eftermiddagen. Skulle vara kul om de blev uppehåll i morgon för det har regnat de senaste åren på midsommar. Vi får se hur vädret blir i morgon det visar sig :)
Det blev en liten uppdatering igen iaf , med kortare mellanrum än förut , ska försöka att inte dröja så länge innan nästa inlägg kommer.

se you later aligater ;)

när ska det sluta

16 juni

Det har hänt så mycket den senate tiden, och som vanligt uppdaterar jag för sällan. Men nu när jag har somamrlov kanske det blir ändring på det, fast det beror ju också på hur vädret blir.
De senaste dagarna har det verkligen öst ner regn, men har försökt att inte isolera mig inne för det , och passa på att göra saker ändå nu när man har ledigt.

Förra lördagen , natten till söndagen , åkte vi till Barcelona med Spanskan. Det var verkligen en upplevelse. Trodde inte att det skulle vara så coolt att åka dit och finnas så många fina saker. Men sällskapet gör mycket det med. Vi besökte La Grada Familia, en jätte fin kyrka som de håller på att rustar upp.

Sen besökte vi Camp nou , europas största fotbollsstadion, vi var också och titta på ett jätte vackert ljus spel som man bara måste se om man åker dit.

När vi var där och tittade hörde vi att AC/DC spelade alldeles där så vi kutade dit och hörde dem live , höra dem live i Barcelona det var det ingen som trodde.
Trodde att eftersom vi var där med skolan skulle vi inte få någon fritid men det hade vi nästan hela dagarna och vi fick välja och vad med och bestämma vad vi skulle se. Och jag tror alla tyckte att det var häftigt att se de oliak sakerna i Barcelona , det är sånt man bara måste se om man är där.
Vart långa utekvällar.. sista dagen så var jag och två killar ute och vi kom tillbaka till hotellet vid fem, gick och la oss vid sex och skulle gå upp sju och åka till flygplattsen. Men det var en av de roligaste kvällarna, vi träffade många trevliga männsikor och hade en trevlig sista utekväll :)
Vi hade ungefär 30 grader varje dag så det var varm. Vi var på stranden någon dag och sen shoppade vi med, dom hade många bra butiker.
Vi blev nästan som en liten familj,  man gick ut och in lite hur som helst i varandras rum :) Är en resa som jag komemr minnas länge.
Och vi hade tur för medans vi var borta så var det inte så fint väder i Sverige heller, det var de jag var mest rädd för när jag åkte:P

De senaste helgerna har det varit party party, krogen några helger i rad och mysiga kvällar, och det blir nog så de kommande helgerna med. Först så är det ju midsommar i helgen och får se vad som händer då, lite planer har jag iaf än så länge och ändå är det bara måndag;)
I fredags blev det en kväll hemma hos L. Och det kom lite folk :).I lördags blev det film och träffa lite trevliga personer :)
Och idag blev det Borlänge med L. :)
Har hunnit med lite andra saker med men det berättar jag någon annan gång ;) Det är ganska mycket på g framöver med.. får se hur det blir med allt. Ska iaf njuta av somamren även fast det regnar :) Och hittils har det varit ett bra sommarlov.

se you later aligater ;)

RSS 2.0