Mycket att göra* glader

Usch jag har så mycket att göra idag, en sak jag måste göra är att börja packa eftersom jag och C. åker till Stockholm i morgon. Det ska bli så kul jag ser verkligen fram emot det. Komma bort från allt ett tag. Vi åker i morgon bitti. Så vi kommer till stockholm innan lunch. Vi ska bo i hennes mosters lägenhet, för hon ska åka till Irland. Så vi kommer ha lägenheten för oss själva. Får se vad vi hittar på under de här dagrna, det blir iaf att fira Halloween där.
Jag blir så glad bara jag tänker på det.
Idag när jag ska packa kommer jag inte veta vad jag ska ta med mig. Jag lyckas alltid packa med för mycket fast det är bättre att ha med sig lite att variera på än för lite. Men vi ska ju vara borta några dagar så lite kläder måste man ha med sig. Man vet juh aldrig vad vi ger oss ut på för äventyr. Jag ska börja med att välja ut vilken väska jag ska ha iaf, bara det kommer bli svårt..:P


Superduper överraskning

Å vad glad jag blev när jag vaknade i morse och satt på min mobil. Då fick jag ett sms av min vän R. som sa att hon skulle komma till stan idag och att hon ville träffas. Så jag ringde på en gång och det var sant hon satt på tåget . Så alldeles snart ska jag gå och träffa henne(: Vilken underbar början på lovet.
Hon flyttde härifrån för ett och ett halvt år sen. Så vi ses inte lika ofta nu men det har blivit några gånger iaf, och telefonsamtal, brev(: Tänk vad livet hade varit annorlunda om inte hon hade flyttat, vi hade så mycket planer, om hon inte hade flyttat hade jag inte haft vissa vänner som jag har nu, jag hade gått på en helt annan skola. Saknar henne så otroligt mkt en underbar vänn, och det kommer hon alltid att vara. Och som tur är så kommer hon hit idag det ska bli så kul. senast vi träffades var i slutet av augusti. Jag får berätta mera sen(:

Vintertid

Inatt ställde man om klockorna till vintertid så nu blir det mörkare ännu tidigare..så det blev en extra timme idag , så dagen blev lite extra lång kändes det som iaf..
Fredagskvällen blev lyckad det måste verkligen göras om (: bilder kommer!
Igår blev det inte så mycket sommnade i soffan vid sex och sov tills tio då jag gick och la mig i min säng istället, som är lite skönare. Idag har det blivit en tv och en filmdag. Och en smaskig "kräftmacka". Tycker det blir lite mera smak av kräftor istället för räkor, så kräftor blev det.

 

Jag har kommit på att jag är verkligen dålig på att lägga ut bilder, måste bli bättre på det.
Så jag passar på att lägga ut en bild som jag tog på varmkök för två veckor sen(inte den fredagen som var utan den innan som jag lovade kort ifrån)

Olika tillagade laxer.

Sen strular det lite med kommentarerna eftersom inte vissa blir "godkända"ska försöka fixa det snart.

Nu skrev jag av mig lite igen, ska försöka skriva någon mera dag innan det bär av till Stockholm.

Äntligen lov /två månader kvar till julafton idag

Idag är det en blåsig dag och en typisk höstdag, ruggigt ute.
Idag är det också sista skoldagen innan höst lovet(eller som det heter kultur lov). Har haft varmkök hela dagen och det är så kul, alla härliga och roliga människor och värdens bästa grupp, alltid händer det nått kul och alla disskusioner, men tyvärr blev det inget kort på maten men kanske kommer en senare på förra veckans mat, men den blev iaf lika god som vanligt:) Det ska bli så skönt med en veckas lov, och det är verkligen behövligt.
Sen idag var det en vecka sen jag och mamma började fixa iordning lokalen och handla mat m.m inför pappas 50års fest (överaskningskalas), som vi hade förra lördagen. Som vi planerat för i flera månader, med mycket tissel och tassel men det var så kul för han hade inte märkt någonting,inte en susning. Han blev så chockad när han kom in och såg alla människor, han blev nog nästan räd, han visste inte vad han skulle göra så han började backa. Men det är ett oförglömmligt minne och jag tror han uppskattade det väldigt mycket iaf för han pratade och pratade om det efteråt. Så det blev lyckat:)Sen hände det ju andra saker med som är oförglömmligt,hi hi (:
Ikväll blir det en liten tjejkväll typ är det tänkt vi ska gå och handla  lite gott och sen blir det väl babbel.
Det var så kul när jag läste mitt horoskop i morse; några olyckor kommer att inträffa men det blir en mysig kväll. Och det stämmer ganska bra , när jag gick upp i morse började det med att jag tappade ner deon i badkarle så det bara smällde, tror jag väckte både mamma och pappa, sedan rammlade kläderna ner från klädhängarna när jag skulle klä på mig. Och på varmkök råkade jag väl spruta ner mig själv med den dusch liknande kranen när jag disskade.Haha.
Sen hoppas jag att det blir en mysig kväll och det tror jag nog det blir(:
Nu har jag skrivit av mig lite, så jag ska gå och grejja lite nu har lite jag måste fixa innan ikväll.

Hasta la vista


det får bara inte hända

tänk vad mycket som kan ändras efter ett telefonsamtal..
Jag fattar inte, jag kan inte beskriva det med ord, det får bara inte hända.. Det är är så konstigt ,två människor som verkligen är som gjorda för varandra alla planer och allting.. alla känslor kan bara inte försvinna...det måste vara nått..det går att lösa på något sätt...
Allt måste ordna sig och det vet jag att det kommer göra, du måste vara stark fastän det är svårt just nu men allt kommer att ordna sig. Finns här för dig <3


Snart är det jul...

ja snart är det jul.. Vart tog sommaren vägen?!
Vissa affärer har börjat tagit fram julsaker, och jag tyckte det var lte  tidigt när jag såg det men när man tänker efter så är det bara två månader kvar ungefär så det är inte så långt kvar. Det kanske börjar bli dags att tänka och fundera på julklapparna.. Men det ska bli mysigt med jul och första advent och hela december är så mysig . Hoppas tidien går fort fram till jul. Det kanske inte dröjer många veckor tills första snön faller heller, hihi (:


God jul (:

sköön tisdag

Sitter nu här och har nyss gått upp, börjar inte fören vid tolv idag så det blir en skön lite längre sovmorgon, sen har vi bara två lektioner , så hela tisdagen blir sköön :) Ska väl snart äta frukost, men tänkte bara nämna lite smågrejjor först.
Lördagskvällen blev bra eller vad man ska säga den blev lyckad:)
Igår så fixade jag lite grejer efter skolan sen gick jag över till grannarna, vi gick en promenad och babblade, sen blev det tacogratäng, jag säger bara mums :)
Nu är det inte många dagar kvar får berätta mera efter :)

Lördagskväll

Det är allid lika mysigt med en lördagskväll, eller en fredagskväll när man kan njuta av att vara ledig och "inga" måsten.
I måndags var jag hos tandläkaren och det gick bra som vanligt. Sen har det inte hänt så mycket den hära veckan, lite plugg och så som vanligt. I torsdags var A och U här en sväng.
I går fredag så åkte jag och C. till kupolen en sväng, det blev en kul eftermiddag/kväll. Det började roligt med att vi trodde att tåget vi skulle åka med var ett skämt , hittade det  som vi skulle ha , sen slutade det lite roligt när vi blev "intervjuade"  av en kille som kom från från borlänge tidning. Så ni blir vi kändisar där;)
Idag har jag varit med mamma på stan en sväng, sen bara varit hemma. Nu så väntar jag på att C. ska ringa, för vi ska till en som flyttat till en ny lägenhet så vi ska checka läget där och se hur han bor, sen får vi se vad som händer.

Är skönt att vara av med samhälls-redovisningen, äntligen efter två försök så blev det bra hoppas jag iaf. Nu är det några prov och inlämningar de kommande veckorna innan lovet (två veckor),så det blir att jobba med det. Ska jobbaa undan lite innan den kommande helgen för då blir det inget plugg då har jag andra planer som jag kan berätta lite mera om efteråt. Sen på lovet har jag lite planer innan jag och C. åker till Stockholm på torsdagen v44 och firar halloween helgen där;)

Nu ska jag gå och fixa mej så jag är klar när C. ringer (:

Love day

Idag så har jag mest varit hemma det blev en sväng till affären som jag skrev tidigare. Sen har jag varit ute på hemligheter men vet inte om jag vågar skriva något om det i bloggen kanske om nån månad , det visar sig ;)
Nu på kvällen så åkte jag och mamma till familjen S. fickade lite och pratade mest.
Sen var det premiär på Gossip girl, äntligen efter ett långt uppehåll (och massor repristittande). Så idag har det varit en skön och mysig dag. På eftermiddagen så har det inte regnat solen har kikat fram lite med (:

Idag är det som än extra lördag för mig, och det är verkligen behövligt. För jag ska nämligen till tandläkaren i morgon eller tanregleraren eftersom jag har tandställning, och mina två första lektioner är inställda så det kan inte bli bättre (:
Får se om jag hinner med den hära veckan att lägga upp bilder på lite kläder , för det är så mycket med skolan nu det är prov och redovisningar och massor ,men har iaf lagt upp en på ett av sko paren jag köpte.

UGGs

Jag köpte två par skor i går och ett par av dom var dessa fin/fula UGG:sen.
Kan inte bestämma mig om jag tycker dem är fina eller fula men sköna är dom. Kommer inte använda dem i skolan om det inte är nödfall, har mera tänkt mig att det ska bli "hemma"/ mys skor och det är dem perfetka som (:. 


Söndag

Då var det söndag igen, veckorna speciellt helgerna går så fort.
Idag är det ruskväder ute det blåser och regnar så det blir en mysig innerdag idag bara(: Det är alltid mysigt när man bara får vara inne om det regnar speciellt på söndagarna, när det är skola eller jobb så har man inte lust att gå ut när det regnar.
I fredags så hade jag varmkök hela dagen. Så då lagade vi mat. Och det är så kul , jag fattar inte varför jag inte går Hotell och resturang eller någon annan mat linje för jag älskar att laga mat och att baka. Men på fredagarna så får jag det iaf. Och det är så kul och vi har så kul där.
I fredags var det korv dag, så vi lagade oliak rätter med korv. Jag E. och H. lagade tillsammans denna blandningen.

H.s  talrik. Det är killarna som sköter uppläggningen av maten, och lägger upp det så hära fint.
Det blev inget kort på efterrätten som jag och A. bakade, (en stor toscakaka) men den var god iaf.
   På kvällen eller på eftermiddagen så gick jag hem till E. för vi skulle göra lite ShB, Såg verkligen fram emot det, inte att plugga men att träffa E. Det var så länge sen. Saknar verkligen gamla goda tiderna. Vi pluggade i flera timmar och var nära att ge upp flera gånger , till slut var vi "klara" och då var klockan tio.
   Igår var det kanelbullens dag. Och som tur var så bakade jag kanelbullar förra helgen så vi hade hemma.
Det är så mysigt när det är speciella dagar ibland.
Jag och min kära mor åkte och shoppade igår vi skulle leta efter  fina kläder som vi kunde ha på oss när pappa fyller 50år, om två veckor och ska ha fest. Men hittade även andra saker. Två par skor, en jacka, tröja, smycken m.m. Får se om bild kommer senare eller om jag lägger ut bilder på dagens outfit med de olika kläderna, men kan inte lova nått.
Idag får jag se vad det blir men nu ska jag och min mor åka till affären en sväng, får se om vi hittar något gott (:

Ha  en mysig och bra höst söndag (:

Veckan som varit strumpor

Gick vanlig dag i skolan i måndags men började bli sjuk då, förkyld, kände mig så hängig så har varit hemma , tisdag , onsdag och torsdag och bara vilat. Så nu är jag på bättringsvägen. Men snoren rinner än vet inte vad allt snor kommer ifrån..Jag blev förkyld när jag kom hem från Grekland så trodde inte jag skulle bli det igen men det blev jag allt.

I tisdags började Desperate Housewives igen efter ett långt uppehåll, det är så bra. Nu börjar de bra programmen börja igen så då kommer tv "schemat" i gång igen. I går onsdag så var det final på Top model.  Men min favorit vann inte, Anya. Istället vann Whitney.

Idag så har A och U. varit här en sväng och hälsat på alltid lika kul, hon är såå söt (: Sen blir det tv resten av kvällen.
I morgon ska jag träffa E. det ser jag fram emot vi ska göra klart Samhällsarbetet som handlar om statsskick , vi har Storbritannien. Fast det är inte lika kul men jag hoppas det blir bra och det tror jag .

Jag älskar verkligen strumpor har nog alltid gjort det med. Det ska vara med mönster, tror inte jag äger nått par strumpor som är helfärgade, och om jag gör det så använder jag inte det.Tycker att det är så tråkigt eller det är inte min stil.  Då brukar jag låna av mamma om det skulle vara nödfall någon gång.
Har laddat på med lite strumpor nu inför vintern , det är så svårt att hitta fina strumpor tycker jag men nu har jag hitta några par som passar till mycket(:


Mina nya vackra strumpor<3


RSS 2.0