20 September

Var ett tag sen jag upptaderade som vanligt men det har varit ganska mycket nu som vanligt.. Men det har varit ganska lugnt i skolan ändå, lite hål här och där för att lärare är borta, så det har varit skönt. Sen har det hänt lite roliga saker på helgerna och lite saker under veckorna med.. så det gör vardagen lite roligare.
Nu har hösten verkligen kommit, det börjar bli kyligare på mornarna (så jag har använt vantar när jag gått/cyklat till skolan) och just nu regnar det och är mörk ute, sen har jag även använt mina höst skor i skolan haha så nu är det höst.

Har haft ganska mycket att göra de sista dagarna, läxor och andra saker som måste fixas, för i morgon natt så åker jag och pappa till Gran Canaria, och det ska bli riktigt skönt. I morgon måste jag packa och fixa det sista. Som tur är så har jag bara en lektion. Fick välja om man ville komma i morgon eller på torsdag och titta på en film men jag tänker gå dit i morgon så jag har det gjort innan jag åker, annars hade jag varit ledig hela dagen men nu kommer jag iaf upp i tid i morgon.


En bild på mina två nya bikinis som jag köpte för några veckor sen:)

Se you later aligater;)


RSS 2.0