29 April "skor"

Tänkte lägga upp bilder på mina senaste sko köp :)



Mina nya Puma skor som jag köpte för någon vecka sedan som är i "basket" model .
Super sköna och trivs verkligen i dom.



Och mina nya gladiator sandaler :) Dom är också supersköna.

Båda paren kommer användas flitigt nu i vår och till sommaren. Har använt båda redan och inte fått skavsår av någon så det är ett plus :)

27 April

Oj jag var på väg att skriva 27 Juni , nog för att tiden går fort men så fort går den inte :P

Å i fredags var den bästa dagen på länge, det var mycket mys den dagen ;)
I lördags så var de super fint väder men blev inte att jag var så mycket ute. Var till Dollar en sväng med mamma och grannarna på dagen. På kvällen blev det utgång med L. Först så kom hon hit sen gick vi till någon kille som hade förfest ,så vi var där innan det blev dags för krogen. De var bar tömning så det var halva priset på allt och då måste man passa på. Var super kul så det måste göras om :)
I söndags så skulle mina föräldrar och grannarna på någon mässa i Falun. Jag hade tänk att åka till kupolen en sväng då men inte kunde jag köra då (blev lite för mycket dagen innan)  så jag följde med dem på mässan sen sprang jag in på kupolen en snabbis på tillbaka vägen. Och som vanligt så hittar jag väl nått , köpte ett par skor (igen), en kofta och ett par shorts, och då var jag bara där i en halv timme ungefär ,och tur var väl det :P

Nej nu ska jag bada hunden , men det blev en liten uppdatering iaf:)

19 april

Sista dagen idag efter tre veckors ledighet , först två veckors praktik och sen en veckas lov. Det har varit så skönt att vara ledig och man har hunnit med så mycket saker, så det känns VÄLDIGT DRYGT att behöva gå till skolan i morgon. Men då går vi bara en och en halv vecka sen är det ju Valborg så då kommer nästa vecka gå fort ändå förhoppningsvis. Sen veckan efter valborg blir en bra vecka förhoppningsvis;) Efter det går vi ungefär en månad sen åker vi till Barcelona. Och därimellan är det Balen och studenten, så nu kommer det nog gå fort tills sommarlovet :D Och sommarlovet är EFTERLÄNGTAT :D Aja nu får vi ta en dag i taget:P

Det ska iaf bli kul att åka till Barcelona med Spanskan, det kommer bli en bra start på sommarlovet. Då kan man pricka av en storstad på listan som man vill besöka.

I fredags så åkte jag och mamma till Borlänge och shoppade, hittade lite saker som vanligt. Två  toppar/ tunikor, en skjort tunika , skjal och hårklämmor:)  Sen på kvällen blev det årets första grillning med grannarna, supergott :)
Igår (lördag) blev det även en tur till Borlänge med pappa , hittade även då lite saker. Skor, skjal , "skjorts", och ett par örhängen. Det finns ju så mycket fint så jag kan bara inte låta bli, så lite fick ju följa med hem iallafall :P

   
Lite av det jag köpte iaf :)

Just ja har ju doppat håret i färgburken den här veckan med ;)
    


Och medans jag har tagit lite kort så hälsade min lilla hund på och undrade vad jag gjorde.

9 April

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, har haft ganska mycket för mej. Nu har jag haft körkort i mera än en månad och det är så underbart ska fortsätta njuta, känns kanske ännu bättre för att typ ingen annan har det haha ;)  Men det är på vintern som det är skönt att ha bil, på sommaren är det ju så skönt att gå eller cykla :)
Sen sist så har det hänt ganska mycket ..



Jag har umgåts mycket med grannarna :) Vi har haft mysiga fredags och lördagskväller , och även söndagskväller, med mycket gott och kul :) Sen har jag och J. varit på en liten  shoppin-trippg till Örebro för några veckor sen, och det måste verkligen göras om :D Vi besökte IKEA som man bara måste göra när man är i närheten.


Har ätit makaroner och korvbullar, haha det var en upplevelse;)


Jag har även klippt mej, så här såg det ut före...


.. och så här blev det efter:) Blev kortare och kännas frächare.

Idag var det sista dagen på praktiken. Har haft praktik i två veckor och då har jag varit på dagis. Det har varit superkul och lärorikt :P Men nu börjar påsklovet och det ska bli skönt och behövligt fast jag inte hade haft något imot att vara kvar på dagis i några veckor till :)
Nu är det juh lång helg och långledigt så får se vad jag ska hitta på nästa vecka, jag tror det blir en bil resa själv upp till släckten i norrland, så det ser jag fram emot:) Nej nu ska jag gå och göra mej lite mat innan jag svällter jag tror det blir påskgodis och ölkorv ;)

GLAD PÅSK :)

RSS 2.0