BÄSTA DAGEN

 Vart ska jag börja,hmm. Går dagen var underbar.  Efter allt som har hänt nu på sistonen så var det så kul att få ha roligt och tänka på något annat. Det började med Grillning med dom bästa, lite rött vin och god mat, en bra början på kveällen. Sen övergick det till lite fina drinkar, prat, musik och dans för då hade vi fått sällskap av lite Fina vänner, eller lite fina killar rättare sagt ; ) Sen bar det av ner på stan, blev krogen en snabbis innan det stängde och donken. Efter det var det bara att trippa hem :) Alltså det går inte att förklara vad kul det var igår, måste verkligen göras om.
Så tack dom bästa för en underbar kväll/ natt :)



Idag blir det en lugn dag ska väl vila och ner på stan en sväng, sen får jag se vad som händer till kvällen, det finns lite att välja på ;)

1 Maj

Har varit en lång helg och ändå är det bara fredag idag. Så några dagars mera ledigt och sen de kommande veckorna fram till skolan är det så mycket som kommer hända, mest bara bra saker förutom skol uppgifter och sånt. Har lite roliga saker på g med  ;)
I onsdags så blev det en tripp till Falun med L. och A.. I går så var det valborg då blev det grilla korv och brasa på baksidan här hemma.
Sen kom min farbror förbi och hälsade på och har inte träffat han på flera år så jag blev superglad, Så igår var jag värdens lyckligaste (eller det kanske han var för han fyllde år med;P).
Idag så har jag mest varit ute för det har varit så fint väder, ricktigt sommarväder. Och jag badade inte ute en enda gång förra sommaren i Sverige men idag blev jag badsugen så får se när första doppet kommer. Det beror på hur länge värmen håller i sig :) 
Får se vad som händer resten av helgen, har dygt upp lite saker som måste fixas och kollas upp men det återkommer jag om:)


Köpte bland annat den här goda  och smarriga glassen idag i sommar värmen:)


 

Ben & Jerry's berämda glass:)

RSS 2.0