Allt mellan himmel och jord

har inte skrivit på ett tag och det har hänt såå mycket mellan men orkar inte berätta om allt men stockhoms resan blev mera än lyckad :)
I helgen tapetserade jag om i mitt rum eller ja det var mitt rum men jag tapetserade åt mamma och pappa för vi skulle byta rum så nu är det deras och det blev super snyggt(:
Jag har drömt två underbara drömmar två nätter i rad.. och samma person är med i båda. Men det blir bara fel. Jag gillar verkligen den hära personen hur mycket som hellst men det är så svårt, det finns så många val men det är svårt att välja och jag vill inte bli sårad så jag ska försöka komma på alla dåliga saker så får jag hoppas att det blir bättre men om han inte har dåliga sidor så är det svårt. Det bara måste bli bättre. För jag orkar inte må så här som jag gör nu. Sen tror folk att det är bra bara för att man inte visar något , så det är bara att smila så är tydligen allt bra. Det slog mej när jag hörde att det är flera som har svårt att visa känslor att alla mår inte så bra som man tror. Aja jag vet iaf att jag måste lösa det här hur det än ska gå... Det är så skönt att skriva av sig här för det känns bara dumt att prata om det på något sätt.
Ska inte sitta här och skriva skit nu men kommer att sakna det som varit.
Idag är det en vecka kvar till julafton, nästa onsdag. Men som jag känner nu har det aldrig varit, första gången jag inte ser fram emot julen jag längtar inte som man gjorde förr fast det är mysigt med julen men det kan vara det som är problemet. aja nu ska jag gå och fixa lite. Just ja är så glad för E.  som klarade matteprovet idag (:

Se you later alegater;)


RSS 2.0