Underbar dag

Idag har det varit en underbar dag. Den började bra , jag och mamma tog en frukost ihop sen gjorde vi oss färdiga för Höstmarknaden som jag berättade om som är i Kopparberg i helgen. Familjen N. kom hit och skulle hämta oss för vi skulle gå med dom. Fick en liten present av A och en kram, sen åkte vi och självklart så åkte jag och A i samma bil. Det blev en mysig och kul bilresa dit med mycket prat.
Vi gick och kikade där i några timmar och sen blev det radiobilarna, det var så kul, har inte åkt dem på flera år.
Det har varit fint väder fast lite blåsigt men har inte frysit idag iaf så det har varit en underbar och skojjig dag(: Har fått lite mera höstkänslor med idag.
Jag undrar varför underbara dagar går så fort, för fort.. önskade att dem varade för evigt (:

Nu på kvällenfår jag se vad jag hittar på, känner för att sätta mig och titta på någon bra film nu men får se hur jag gör, jag ska iaf krypa upp framför tv ett tag.


Anya

Jag säger bara top model. Jag och mamma sitter och tittar varje kväll och har gjort det sen det började. Det är så bra att det går tre kvällar i veckan.
Och jag har haft en favorit sen första början och det är Anya. Hon är så fin jag älskar verkligen henne.. hon har den perfekta locken, är inte lika "bitchiga" som dom andra hon blir så bra på kort så nu hoppas jag verkligen att hon vinner det här.. men det visar sig.


Anya



Anya

Hon klarar verkligen av alla olika stilar.


Höst

Nu var det ett tag sen jag skrev igen.. det går i perioder men det har varit så mycket annat sen lite av lathet med.
Det är mycket skolarbete och uppgifter som går före , sen blir det inte att jag laddar upp bilderna från kameran fast det skulle behövas. Nu har jag lite tid över så tänkte skriva ett litet inlägg.

Nu har iaf hösten kommit och det är så vackert alla varma färger och extra glad blir man om solen kikar fram lite. Förra helgen var det superfint väder, solen sken hela dagen och nästan hela helgen så jag och C. tog en promenad på två timmar, det var verkligen superskönt.
Sen var även min familj och några andra familjer och fiskade och det var supermysigt (: Valde verkligen rätt helg för det med tanke på vädret.
   I helgen är det höstmarknad i kopparberg några mil härifrån, så idag är det tänkt att vi ska åka dit med en annan familj, kommer bli en supermysig dag och ännu mera höstkänslor kommer jag att få, jag får berätta mera sen för nu ska jag gå och göra i ordning mej innan dom kommer hit (:



Ha en supertrevlig helg(:

Top model



Äntligen har top model börjat igen :) Jag älskar verkligeen det programmet.. Det har gott på vardagarna tidigare lite tidigare på eftermiddagen men det är repris sen tidigare sesonger och de har jag sett fast det är bättre än inget top model alls men nu har det "riktiga" äntligen  börjat :) Och häromdagen var det make over och det är så kul att se , tidigare sesonger så har det alltid blivit någon som passat mindre i sin frisyr men nu blev verkligen alla bra och bättre än vad de hade varit innan. Ska bli kul att se vem som kommer att vinna i år .


bild på dem som är med i år och tävlar om att bli Americas next top model.

Grekland

Är hemma från Grekland. Och det var så underbart där, med all värm, sol och bad, det var verkligen behövligt. Från bil resan till arlanda och hela semstern och hemresan allt var så underbart.
Vi åkte hemifrån på natten och som det ska vara så var jag lite nervös och pappa med tror jag men mest var vi trötta för vi sov bara två timmar på natten. Väl på Aranda tidigt på morgonen så köpte vi lite tidningar och så innan vi lämnade ifrån oss vårat bagae (eller hur de stavas). Gick och kikade lite i tax freen och tog något att dricka i baren innan vi skulle kliva ombord på planet. Och självklart gick jag på toan typ 11 gånger innan. Sen Lämnade vi Sverige..
Efter några timmar så  var vi äntligen framme. När vi skulle kliva ur planet så blir man alldeles chockad av värmen .. det blir som en bastu som bara trycker emot än och det är helt annan luft. Men det är en skön känsla iaf :)
Vi hade det så underbart där det var mellan 38 -40 grader på dagen varje dag sen vid 8 på kvällen så hade vi ungefär 30 -31 grader varje kväll när solen hade gått ner så det var så skönt:)
På dagarna badade vi och solade, och på kvällarna var vi ute och åt, gick och kikade och bara hade det skönt.
Drack många goda drinkar och blev bjuden på mycket gott.
Vi bodde på ett jätte fint hotell som var 4 stjärnit hade betyget 4,3 av 5 det var ett väldigt bra och fint hotell. Kan verkligen tänka mig att bo på det igen. De hade två poolar och barnpool med, bra restaurang med bra mat, hotellet låg nära affären och nära stranden så allt var perfekt.
Det finns så mycket mera att berätta men det blev en kort samanfattning iaf. Kommer aldrig glömma den hära resan och är så glad för alla minnen jag kommer att bevara. Och känslan när vi kommit hem när man tänker igenom och pratar om det är helt underbar, all lycka , det kommer att sitta kvar länge.  Älskar verkligen min pappa<3

RSS 2.0