R R.I.P

det är aldrig kul med de här samtalen, man bli lika chokad varje gång. Och speciellt när man minnst tror det ska hända.
Du kommer att komma till en bättre platts och vi kommer alltid minnas dej och aldrig glömma.<3

R.I.P


4 Mars

idag klarade jag uppkörningen, och det gick super bra till och med bättre än vad jag trodde det skulle göra. Så nu är jag super super glad och det känns så bra men overkligt, har inte fattat det än.
Jag var så nervös igår kväll, jag kunde inte sova och jag trodde jag skulle spy.  Jag gjorde halkbanan för någon vecka sen. Och förra veckan på lovet gjorde jag teoriprovet och klarade det med. Så nu är det slut på övningskörningen och det känns super :D




3 Mars

den här dagen har varit både bra och dålig. Den började bra men sen blev den mindre bra ... Kvällen har tillbringats framför tv:n. Först vänner, mästarnas mästare, desperate houswives och nu Christine. Nu har jag lite saker jag ska göra innan jag ska gå och lägga mig, och jag hoppas på en bra morgondag :)



2 Mars

Idag har varit en lugn dag, hittilss en skön start på veckan. Får se hur veckan fortsätter händer lite saker och jag hoppas det går bra . Det visar sig ;)
Just nu tittar jag på 90210 sen blir det väl tv resten av kvällen:)


1 Mars

Idag är det första mars så nu är det tid för våren att komma, ja tycker den borde komma nu efter en lång vinter med mycket snö. Men längre blir den nog eftersom det är mycket snö än. Men solen har varit framme några dagar så lite vår känslor har jag fått, de större vägarna har börjat blivit bara så det är bra. Lite längre fram vad mysigt när det droppar snö från taket då är det vår när solen skiner. Det är nästan ljust till sex på kvällen så det bara ljusare och ljusare nu:)
Idag är det juh vasaloppet så det har jag tittat på nu på morgonen och druckigt blåbärs soppa. Och nu säger dem att det är 5 km kvar av vasaloppet, undrar vem som vinner i år.
Igår på kvällen blev det hembakad pizza sen blev det hem till grannarna och titta på melodifestivalen och lite smått och gott , marängswish och teqila rosa bland annat. Sen blev det film :)

Idag får jag se vad som händer men det blir nog en tv dag plus lite andra saker.

Se you later alegater;)

RSS 2.0