24 December 2009

Då var det julafton då :) hihi det är ju ganska mysigt. Trodde inte de skulle bli nån "bra" julafton men känner mig på gott humör och går runt och ler så det blir nog en bra dag. Men ska inte säga för mycket för dagen har ju bara börjat. Men hittils så ;).
Igår var jag och IQ runt i sista minuten och letade de sista julklapparna, och har aldrig känns mig så stressad men vi hittade tillslut de vi sökte efter några timmars ärenden. Men nästa år ska jag inte vara ute i sista sekunden.
   Igår på kvällen så hade vi en liten lill julafton som vi brukar ha dagen innan med några vänner, vi äter gott, spelar bingolotto och myser:) Och gårdagen blev lika bra som vanligt. Vann ingenting på min bingolott men fick R. lott som han vunnit på (världens snällaste) :).
När vi kom hem efter midnatt så satt jag uppe några timmar, katten kom och ville mysa med så han låg med i sängen och spinnde, jag hade ju "iaf någon att mysa med" :)hihi.
Får se hur julaftonen 2009 slutar ;)

God Jul!


17 December

Igår var jag hos tandläkaren i falun på en snabb kontroll, för de tog max fyra minuter. Jag hade IQ och S. med mig som sällskap efter det gick vi och kika lite i Falun sen blev det någon timme på Kupolen. Vilken flumig dag :). När jag kom hem blev det en sväng till herr doktorn, för vaknade i går morse med svullen hals och blåsor, kunde kanappt svälja. Och de visade sig att jag har halsfluss och feber :(. Jag som nyss varit sjuk i tre veckor och så blir jag sjuk igen .. Ja ja det är som det är. Ska iaf äta pencilin i några dagar nu men vi får se hur det blir med det:P.

Har hänt ganska mkt de senaste veckorna. Helgen som var blev det ännu en mysig helg :) hihi det gillar vi :) Sen väntas det några roliga helger framöver, juldagen och och nyår :) Får se vad som händer nu till helgen.. ska försöka vila mycket iaf så jag piggnar till men sen vet man aldrig om de blir ut på nått skoj ;).

Nu ska jag gå och titta om jag hittar nått gott att stoppa i mig (läs blåbärssoppa). Det ända som är gott att äta nu :)

Just ja det snöar ute nu och är vitt på backen :)Kanske blir en vit jul ändå. Och jag ÄR så sugen på att åka snowbord.. om ja bara hade en (A).



Se you later aligater;)


6 December

Nu ska jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna efter en bra kväll igår/natt / morgon /dag och ett bra avslut på dagen, hihi kommer sova gott:)

Sweet dreams :)


3 December

Får bli en liten snabb uppdatering! Jag har så mycket att plugga eftersom ja varit hemma och varit sjuk i tre veckor.. men det konstiga är att jag är mera motiverad än någonsin:)
Har varit i stockholm en sväng idag på SACO mässa för att få lite tips om vidarestudier.

Ska nog sova nu om ja kan hihi har så mycket annat att tänka på så ja kan inte sova. Men är fredag i morgon så får väl kanske sova ut ordentligt i helgen:) Får uppdatera lite längre nån dag för att har väl hänt lite kul ändå eller ganska mycket om jag tänker efter!

Se you later aligater;)



Its complicated and I just want to scream!!


RSS 2.0