Fettis vecka!

Nu har jag inte skrivit på några dagar, det har hänt ganska mycket fast kanske inte något som är så jätte intressant. Det har iaf varit kul:) I onsdags så städade jag hela morgonen (fast det var inte så kul)  för vid lunch så skulle jag och mamma äntligen hämta B. på tåg stationen. På kvällen åt vi tacos och det är så gott, älskar det :) jag har varit sugen på det flera veckor innan. Kan äta hur mycket som hällst av det. Sen på kvällen så gick vi till vårat hallonställe och plockade hallon, super gott:)



I dag åt vi taco tårta och det är nästan lika gott som tacos, fast jag tog tyvärr inget kort. Men förhoppningsvis så ska jag göra det flera gånger och då kommer det en bild.
I torstadgs så var vi på stan och fikade, på världens goaste kakor, jag bara älskar dem. Sen blev det en mcFlurry (eller hur det stavas) Som det har blivit några stycken av den här veckan.
Igår så åkte vi till borlänge och shoppade.  Det är mycket som man ska hinna med att visa, men vi har iaf hunnit med det som är viktigast och det är att äta. Vi har våran fettis vecka/veckor just nu och gud vad mycket gott vi har ätit och som vi kommer äta:)

Hängslen

Jag har alltid gillat hängselbyxor sen jag var liten, har ett par vita sommar hängslen men brukar inte använda dem. Tycker att det är så skönt och om man har någon t-shirt eller någon annan snygg topp under och kanske ett par gladiatorsandaler till så blir det supersnyggt. Önskar det vart mode igen och inte bara om man är gravid.










Mina vita

Hamburgare

Igår så gjorde jag hamburgare till mig och pappa. De blev jätte goda:)



Jag gjorde även klart mina hyllor igår och satte upp dem, men bild kommer senare när de står saker på som det är tänkt.
idag har jag städat mest, för i morogn kommer B., som jag längtar/längtat. Imorgon den här tiden så är hon här förhoppningsvis, hihi.
Resten av dagen så ska jag väl städa lite mera och fixa lite småsaker, klippa gräsmattan och titta på Allsång på skansen och Midsomer murder. Sen ska jag även besöka min morbror och fika lite :)
Och jag kan inte fatta det om en vecka den hära tiden så är vi i Stockholm, det ska bli så otroligt kul, men nu eftresom B. kommer så kan vi längta tillsammans så då kommer nog tiden gå lite fortare:)

En bra start på dagen

I morse hade vi jordgubbar kvar sen igår, så det blev en smaskig frukost. En riktig sommar frukost och en bra start på dagen:)


Pina"päron"colada

Igår kväll kom våra grannar hit , Z , A  och O. Vi drack lite Pina "päron" colada:)
Och en av sakerna man ska ha i är Malibu, och jag tycker att den ser så god ut flaskan, hihi. Verkligen en sommardrink som är ett måste på sommaren:)


Lördag

Idag har det regnat lite då och då, det har kommit några skurar. Ena sekunden skiner solen och det är varmt och skönt och nästa åskar det och spöregnar, och så har det hållit på idag. Men jag har fått lite gjort iaf , jag har fixat lite med mina hyllor (men de är inte riktigt klara än), städat garaget (så nu är det lite bättre) sen har jag ätit lite gott med, blandannat jordgubbar:)



Sen åkte godisbilen förbi och stannade till utanför vårat hus så jag och pappa gick och kikade vad dem hade för utbud, hihi. De hade olika sorters haribo påsar med blandannat nappar i olika smaker, andra påsar med olika sorters godis ,tuggumi, chokladcigaretter, marabou chokladkakor, olika chokladbitar (diam, sport m.m)  chips, läsk och lite annat (typiskt kioskgodis). Lite dyrare än i affären, men det kan vara bra om man kanske är sugen någon fredag och inte har nått godis hemma. Det kommer inte bli varje fredag som jag kommer handla när den stannar utanför men det var nog inte sista gången heller som  jag handlade av den:)

The holiday

Igår kväll blev jag och mamma sugna på att titta på en film så det gjorde vi och det blev The holiday med Cameron Diaz och heta Jude Law som hade två av huvudrollerna. Den filmen är så mysig och bra, jag bara älskar den. Sen får man lite julkänsla när man tittar på den för det är juletid i filmen ,får höra lite julmusik. Och det är bara ett plus att heta Jude Law är med.  En av mina favoritfilmer:)



Groda/padda

Igår så kom det lite regn hela tiden så det gick inte att göra så mycket, jag bakade iaf en smaskig sockerkaka och dammsög, lite nytta iaf. Sen på kvällen när vi skulle gå ut med  hunden så hållde vi på att kliva på en stor groda eller om det var en padda. Så jag fick bara lov att ta ett kort på den. Först var den på gräsmattan men hoppade in i buskarna när jag skulle ta kort och gömma sig men han syns lite iaf:)


iphone

Nu har appel iphonen släppts i sverige. Skulle vilja ha en sådan men det blir till att vänta ett tag, känns inte som det är det jag behöver mest just nu. Men den har bara fått bra komentarer och är sjukt snygg,så den är nog bra iaf:) enligt vad jag läste i aftonbladet häromdagen.


Hänt Bild

Är det en tidning som jag verkligen måste köpa så är det Hänt Bild. Det kom ett nytt nummer  igår som jag köpte när jag var och handlade. Den kommer ut varnannan vecka, och det är aldeles lagomt. Jag tycker om när det är mycket bilder och det är det verkligen i Hänt Bild fast det hör man på namnet med, hihi. Har läst den några år nu, och innan jag hittade den och kom på den,så läste jag lite olika tidningar men ingen som jag tycket om riktigt och fastnade för.
Det är så skönt att sätta sig efter jobbet/skolan ock läsa lite kändisskvaller, då slappnar jag verkligen av:)


Gammalt nummer av Hänt Bild.

Gott gott

Om det är något som jag varit sugen på nu några dagar så är det tacos. Stark köttfärs med lite kall gräddfil och kalla grönsaker. Det vattnas verkligen. Ska försöka äta det någon dag nästa vecka när B. kommer:)
Ska ladda upp en liten bild, jag hade ingen själv som jag tagit eftersom jag inte ätit tacos på evigheter. Och om jag tog en bild själv så hade skalet/brödet varit överfyllt av massa gott så det bara rinner sås och ramlar av grönsaker. mums vad sugen jag är:)



Men jag är även sugen på andra saker som skulle vara gott som lite efterrätt efter tacosen.
Det skulle sitta fint med lite choklad just nu. Ren choklad både mörk,ljus och vit är så gott:)




Men jag skulle även kunna tänka mig att äta nått som smakar choklad och innehåller choklad och då skulle jag ta en chokladmuffins:) Som dem hära på bilden som det bara rinner choklad ur, det ser verkligen smaskigt ut:)



Eller en chokladboll skulle med vara gott.

Fast en liten chokladboll är så liten och skulle inte räcka för att täcka mitt sötsug/chokladsug  nu så jag skulle vilja ha flera:)


Fix


Igår blev det till att fixa min blogg lite. Innan var den inte alls jag, så opersonlig,  men nu börjar den bli lite mera jag men det är lite saker som fattas, ska se hur jag ska försöka lösa det. Nu är det iaf bättre än förut:)
Igår gjorde jag någonting hela tiden men ingenting nyttigt precis. Jag skulle testa att laga middagen igår så det gjorde jag och jag bestämde mig för att laga min egna  ärtsoppa, alltid kul att testa något nytt. Och den blev faktiskt riktigt god, för att vara ärtsoppa. Mamma och pappa gillade den iaf för det var dem jag bjöd.
Idag har jag målat mina två hyllor jag har gjort, men bara grundmålat, ska fortsätta imorgon med med dem. Det ska bli så kul när dem är klara och uppe på väggen. Då kommer det en liten bild i bloggen:)

Pannkaka

Idag blev det pannkaka till middagen. Tycker egentligen att mättheten håller sig inte så länge av pannkaka, efter någon timme igen så är jag hungrig. Men det är så gott när man blir sugen, så det blev pannkaka ändå idag. Dem blev fina och runda med:)


Längtar

Hur ska jag börja, hmm...
Min släckt, den som jag och min familj umgås med eller vad man ska säga (svårt att förklara) betyder verkligen allt för mig. Jag känner mig så hemma och älskar dem verkligen<3 Och nu råkar det vara så att vi ska åka till stockholm med dem den 22 Juli och gå på Allsång på skansen och bo på hotell. Första gången jag fick höra om det hållde jag på att krypa ur skinnet av glädje trodde inte det var sant, det var för bra för att vara sant så jag och B bestämmde oss för att hålla tyst om det tills det var bestämt och nu är det ganska säkert eftersom hotell är bokat och tågbiljetter m.m. Det kommer verkligen bli helt underbart. Allt är klart, och det känns så bra. Min familj och B:s. familj ska bo på samma hotell, och jag och B ska dela hotellrum och göra allt som man får och inte få göra, sen ska de andra bo på något annat hotell, eller om det är samma har inte så stor koll. Men iaf det kommer bli så kul. B brukar jag träffa gansak ofta, men ändå för sällan, senast var i vintras när vi firade nyår. Men de andra blir lite mera sällan bara någon gång ibland. Det var mera när jag var mindre. Men det ska bli helt underbart de närmaste veckorna jag ska verkligen njuta. Så här ser det ut ungefär:
Nästa onsdag kommer B hit själv, sen på måndaen kommer hennes föräldrar och våran "morbror/farbror". Så vi ska försöka hinna med så mycket som möjligt innan de kommer, vi har mcyket kul som vi planerat in innan. Vi kommer sova hemma hos oss så det kommer vara fullt hus. På tisdagen åker vi till stockholm och sover på hotell och går på skansen och shoppar. Sen bär det av hem till dem:) Det ska bli så kul, så nu längtar jag verkligen.
Ska försöka fördriva tiden bra nu det kommande dagarna så det snabbt blir onsdag och B kommer . Men det är ganska mycket som jag måste fixa innan, men det hinner jag nog.
Hoppas och vet verkligen att de närmaste/kommande veckorna kommer bli helt underbara( Peppar peppar) med mycket god mat och många minnen att bevara:)
Ska försöka ta mycket kort och skriva om det i bloggen :)


Parfym

Just nu använder jag denna parfym. Belive av Britney Spears. Den luktar faktiskt gott och frächt och doften sitter i länge så det är ett plus:)




Jag har haft ganska många parfymer. Har gillat dem flesta väldigt mycket. Men när en god doft är slut som jag verkligen gillar så blir det inte att jag köper samma igen, men när jag har använt slut på dem jag har nu så ska jag nog köpa någon som jag haft förut, sattsa på någon härlig "gammal" doft :)
Några av mina kompisar sa förut -åå vet du nu luktar det verkligen du av den här parfymen. Haha . Det är kul när man har en speciell doft:P


Regn

Idag är det en sån där dag som man bara vill vara inne. Det regnar lite granna hela tiden och är små ruggigt, hoppas det hinner gå över så jag kan gå en promenad senare:) Är alltid skönt efter att ha setat inne en hel dag.
Satt på mig min mjuka mys kofta, sen tänkte jag sätta mig och titta om det är något bra på tv:n och äta lite smaskig choklad (Marabou min absoluta favorit), innan det bär av till affären. Får se vad det blir för god mat idag :)

Jag hade tänkt att jag skulle lägga upp några fler biler men det blev något konstigt så jag får se om det funkar senare:)


Mysig kofta:)

Happy

Idag är jag superglad och det beror på helgen tror jag, igår när jag satt och pratade i telefonen så kunde jag inte sluta skratta. Jag längtar verklign :)

HAPPY HAPPY HAPPY


No reservations

Igår såg jag en underbar film med Catherine Zeta-Jones och Aaron Eckhart som hette No reservations. Jag rekomenderar den verkligen. Det var en fin film med mycket starka känslor:)
Och den passar perfekt att titta på när det är dåligt väder eller en mysig höst/vinter dag:)

Vädret

Måste börja att skriva om vädret, för det är så konstigt och ett väldigt omtalat ämne. Ena dagen är det nästan 30 grader varmt och nästan för varmt och andra dagen kan man nästan tro att det är i slutet av augusti för det spöregnar är kallt och blåser. Vädret är helt hopplöst. Trodde verkligen i torsdags och i fredagas att värmen var påväg tillbaka efter några veckors regn, men så var det ju inte för i går regnade det nästan hela dagen. Ock det blir nog inte mycket bättre väder idag heller. Men det är så tråkigt för jag tycker att det inte finns lika mycket att göra. Halva sommaren har gått nu men det är ett tag kvar till hösten så det hinner väll ändra sig vädret får vi hoppas:) Hoppas iaf att det blir uppehåll så man kan vara ute iaf:)

I år har affärerna börjat med rean lite tidigare än vad de brukar, det är nog på grund av vädret det med. Det är inte så många som köper sommarkläder när man inte har sån stor användning av det på grundav vädret. Sen gör affärerna plats för höstkollegonerna som börjar komma nu. Har sett på många webbsidor att de har börjat att sälja höstkläder. Och jag blir så sugen men det känns lite konstigt att börja vilja handla höstkläder i mitten av sommaren, och mera kläder kommer det nog komma. Jag tror att till hösten kommer modet bli superbra,färgerna och materialen. Så jag börjar längta efter hösten redan nu mitten av sommaren. Sen blir jag att längta efter alla mysiga stunder ,man kan tända ljus och dricka te och bara mysa när det börjar bli mörkt ute på kvällarna och titta på någon bra film:)Sen när alla löven börjar få alla vackra färger på sina blad, det är hur mysigt som hellst då att ta en promenad :) 
Får väl se hur det blir med vädret fast hösten är mysig så vill jag bara ha sommar nu och kunna njuta av den:)


         

Äntligen sol och värma

Idag har det varit en super skön dag med mycket sol och värme, har njutit av den hela dagen:) 
Jag vaknade av att det var något som lät, då var det pappa som börjat riva ner taket(tegelpannorna) för vi ska lägga nytt tak :) Så han slänge dom i en stor konteiner på gården så varje gång han slängde i en så smälde det i hela kvarteret typ så det gick verkligen inte att sova(tyckte lite synd om grannarna med *:P) Så jag började dagen ganska tidigt med att kratta upp efter att jag klippte gräset igår, innan det blev för hett. Medans jag iaf var vaken.
Sen har jag även byggt två "hyllor" men jag måste måla dom och så innan dom kommer upp på väggen. Lägger ut en bild senare när jag fått upp de och så men det kan nog ta ett tag :P

Har pratat i telefon ungefär femtio elva gånger idag.. vi håller på att planera lite över "skansen resan" om några veckor:) Men det berättar jag lite mera om när det är 100% säkert.
Har inte så mkt mera att skriva och berätta om nu, får se vad jag hittar på i morgon.

Sommar

Det är verkligen underbart med sommar, usch vad jag har längtat efter den här sommaren, man kan göra vad man vill på dagarna och inte behöva passa tider eller stressa. Det är helt underbart:)
Förra sommaren blev det jobba hela sommaren ungefär eller den mästa tiden. Jobbade sex veckor så det kändes som jag inte han med att njuta av sommaren alls. Gick upp halv sex varje morgon för vid halv sju bar det av på cykeln till jobbet. Sen när jag kom hem så var det bara att njuta men det var svårt att göra saker på kvällarna eftersom jag var ovanligt trött och för det mesta gick och la mej tidigt. Men efter att ha jobbat så länge så blev det juh pengar med, det var det ända possitiva , Och det är så skönt att inte behöva snåla och kunna unna sig det mesta som man vill ha, ser ingen nytta med att jobba annars om man inte kan unnan sig, för dom flesta så är det så att de blir snåla hur mera pengar det har men jag är helt tvärtom tror jag .
Sen har jag jobbat hela våren nu med så jag tackade nej till att jobba hela sommaren i år igen. För det blir alltid mera än vad det är sagt. Så nu passar jag på att njuta av sommaren och ska bara ha kul. Och hittills har det varit ett helt underbart lov fast det inte varit så bra väder:) Men det är lika bra att njuta nu medans man kan för det här är sista året som man har chans på ett riktigt sommarlov ,sen blir det arbeta som gäller:)

Idag fick jag lite extra sommarkänsla när jag hade klippt gräset, det luktade verkligen sommar, det var en lagom doft av nyklipptgräs, så jag passade på att njuta lite extra:)

Sixten

Mötte en juvlig liten kabrat i dag, Sixten:) En supersöt liten hundvalp på åtta veckor. Han var så gosig, busig och snäll. Sixten är en blandning av Jackrussel och chiuaua(eller hur man stavar) Ska försöka lägga in en bild på han, han var så underbar, hoppas han aldrig växer och bli större men så mycket större kommer han nog iaf inte bli.


Sol

I morse vaknade jag av att solen sken :) En underbar känsla. Men jag tycker att det är för kallt för att sola än så ingen solning idag men om solen håller i sig så kanske det blir i slutet av veckan.

Igår så blev det inget skrivande på kvällen så jag får lägga upp en bild nu på vad det blev för middag igår.
Vi hade lite svårt att komma på vad vi var sugna på  men sen fick vi syn på lax så det blev det, med en god sås till :) 


Jag fick lite gjort här hemma igår som jag hade planerat. Började med badrummet så nu är det super fint och lite ordning  i badrumsskåpet.igen. Efter det så dammsög jag hela huset så nu har jag det gjort, men det blir så dammigt fort så det dröjer nog inte många dagar tills jag måste göra om det. Men det är skönt nu iaf:)

RSS 2.0