18 år:)

Idag så fyller jag 18 år:) Äntligen. Det här har varit min bästa födelsedag.  Så mycket fina presenter god mat, fin tårta, allt har varit perfekt.
Dagen började med att mamma väckte mej så fick jag presenter. Sedan gjorde jag mej i ordning för en dag i skolan, eller dag och dag vi hade bara en lektion, och det var sååå skönt men vi satt mest och pratade. Min kompis E. överaskade mig när jag kom till skolan med två fina presenter , blev så glad världes bästa presenter hon vet vad jag gillar :) Betyder<3 Vi gick en sväng ner på stan och kikade , gjorde lite små ärenden. Jag bokade en tatuerings tid bland annat för tatuering nummer 3. Och jag fick redan en tid på onsdag mitt förmiddagen (så jag får se om jag kan få med någon fast alla går i skolan). Jag och mamma gjorde även några ärenden , hämta tårta bland annat. Tårtan  var så fin så vi ville knappt äta upp den men den var juh så god så den tog slut fort.
På kvällningen blev det fira med besökar och lite presenter :)
Bästaste grannarna kom på lite besök och fick super fina presenter och en ros av sandra :)
Den här dagen kommer finnas med länge, det var den bästa på länge:)
Jag har inte hunnit med och tänkt så långt men man blir ganska "självständig" nu man har så mycket val och saker som man själv får bestäma. Slipper släpa med föräldrarna så fort ma ska göra något , underskrifter och andra saker.
Har inte hunnit känna efter så mycket.


Älskar min mamma och pappa<3
Tack för bilen, den kommer verkligen användas. Och tack för alla andra fina presenter.(:

RSS 2.0