29/30 Juni - Harper's Island

serien var ganska bra, så här stod de på tv infon:
Amerikansk thrillerserie från 2009. Säsong 1. Avsnitt 1 av 13. Färjan mot Harper's Island hinner knappt kasta loss förrän hemskheterna börjar hemsöka bröllopssällskapet. Brudens far och hennes före detta pojkvän smider lömska planer kring giftermålet.

Det är ett par som ska gifta sig på en ö, brudgummen växte upp där tror även bruden gjorde det.  Då blev en massa folk mördade bland annat en gammal tjej kompis tillbrudgummen, hennes mamma blev häng. Och nu åter vänder dom till ön för att han ska gifta sig med en miljonärs dotter alltså bruden. Men de säger att han som var mördaren är död och de vet inte vad han hade för motiv.
De är slutet på sesongen så det är bara de två som ska gifta sig och gästerna kvar på ön som dom sa. En vän eller farbror till bruden hinner aldrig med på båten och man får se att han siter fast bunden under båten sen startar motorn och huvudet skärs av men de hittade aldrig kroppen och man fick inte se att de försökte nå han heller. Sen är det brudgummens farbror som rasar genom en bro på kvällen och fastnar och någon skär av benen på honom när han hänger där han försöker skjuta personen men hinner dö innan. Det hände mycket och det går rykte om morden som hände förr så folk är medvetna om vad som hände på ön förut.
Serien går ganska sent så får se om jag kommer orka se varje gång men ska försöka för den verkar ganska bra, blir nog bättre när man har sett lite längre in.
Regissörerna till Lost och screm har regisserat den så det är typ en blandning.



Idag har det varit ännu en het dag. Gick upp ganska tidigt i morse så har legat ute lite i solen idag så mkt som man orkar i värmen. På kvällen cyklade jag c. och L. och satt oss vid vattnet sen blev det en promenad, är så svalt och skönt ute på kvällen. På hemvägen var och varanat hus har dörren eller fönstren öppna på grund av värmen. För inne är det dö varmt, tror alla fönstren är öppna här hemma, tur att vi har våran "luft"sak i halen som man kan ha ac på, och att jag har mitt rum typ där :P För jag vill gärna inte ha fönstret öppet när jag ska sova .
 Men de ska bli svalare i slutet av veckan så man ska inte gnälla :) Men det är skönt att de är varmt till nästan 23 på kvällen så det är bara att njuta:)


Till Harper's Island satt jag och käkade sommar marabou, säger bara Yammi:)

Se you later aligater;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu finns en ny sångvideo på bloggen if you wanna check me out! ;) ha det fint.

2009-06-30 @ 14:36:49
URL: http://musicrecord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0