29 Augusti

Sommaren kom och innan man visste ordet av det så är den slut och nu är hösten här. Det är det som är så dumt man hinner aldrig riktigt njuta och inse att det är sommar förens det är höst helt plötsligt. Och hösten kommer alltid så plötsligt. Men jag gillar hösten ändå på nått sätt, man kommer in i lite rutiner igen efter ledigheten, man får börja använda fina och mysiga höstkläder och nästan det bästa av allt är kvällarna när det börjar bli mörkt tidigare. Man kan krypa ner under en filt i soffan framför någon bra film eller tv program och ha tända ljus och kanske dricka te eller smaska på något gott. Men självklart finns det mycket som är mindre bra med, fast då uppskattarman man nog dom bra stunderna mera, som tex så är det dystert och blåsigt väder och blir mörkare tidigare men då kan man ju alltid titta på nån bra film och mysa i soffan. Så egentligen gillar jag hösten väldigt mycket. Sen börjar dom ju visa mera serier och program på tv igen, som Top model ( :D).
Och träden börjar ändra färg nu med då får man ännu mera höstkänsla, och rönnbären har kommi. Och i år är det väldigt mycket rönnbär grenarna hänger nästan ner till marken, och då brukar man säga att det blir mycket snö, så i år kanske det blir en riktig vinter med mycket snö, och det gillas=).
Det som är svårt nu med hösten är när man ska börja klä sig ordentligt igen med varmare kläder och kan börja använda sina höstskor och jackor. Men när man kommer till skolan så kan vissa gå runt i stövlar och vinterjacka medans vissa fortfarande går runt i skjorts och sommar tunikor. Så man blir förvirrad. Och när jag börjar med höst kläderna och skorna så vill man ju helst inte gå tillbaka till sommarkläderna igen. Men på ett sätt känns det också som att man inte vill sluta med sommarkläderna för tidigt, alltså passa på att använda dom väl medans man kan. Men en dag så kommer det nog kännas helt rätt att börja använda höstkläderna och hoppas den kommer snart, det blir nog i slutet av nästa vecka när vi är inne i början av September. Kan inte riktigt fatta det att vi snart är inne i Spetember, då är det ju snart jul =).



Se you later aligater;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0